Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (431)

plakát

Země nomádů (2020) 

dokonale prijemny film - pohlazeni po dusi.

plakát

Pardon, nezastihli jsme vás (2019) 

genialne neprijemny film. dlouho jsem to odkladal... jak jsem se toho bal. Ale nakonec se dostavilo vice, nez jsem cekal - bublalo to celou dobu - chlupy se jezily, emoce se vznasely, tak to mam rad. Ken Loach je skvely vypravec, ktery dokaze vystavet dokonale realisticke socialni drama, vybudit emoce a vystihnout atmosferu.

plakát

Klér (2018) 

Jsi si tak jistý, soudruhu Prasátko? Arkadiusz Jakubik a Robert Więckiewicz jsou prvotridni herci. Polaci se toho neboji a s velkou gracii si davaji spolecensky citlive temata.

plakát

Saljut-7 (2017) 

Nedostatecne vytezeny potencial ruskeho propagandistickeho pomniku.

plakát

Lupin (2021) (seriál) 

preslazeny nedelni puding, ktery se da v pohode pozrit po vydatne sobotni kalbe, kdyz se nebude tlacit na restart logickych obvodu. na dojení krávy v dalším pokracovani uz se podílet nebudu.

plakát

K2 vlastní cestou (2020) 

Jeden z nejhorsich horolezeckych dokumentu, co jsem kdy videl (nebylo jich malo) - jeste horsi nez Cesta vzhuru. Radeji se podivejte na Meru, Free Solo, Alpinist nebo jakykoliv jiny. Nevim, jaky byl cil tady toho dokumentu a ktera rovina pro me byla nesnesitelnejsi (doma nebo na horach), ale asi nebylo cilem vyobrazeni Klary Kolouchove jako uplakane kralovny velkokyce, ktera se sice nakonec doplazila na K2 resp. byla tam dostrkana sherpama, ale jakym stylem?! ...na predem pripravenych vodicich lanech s malym batuzkem tzn full service od stanu ke stanu. Proc se lidi snazi za kazdou cenu takhle "nedustojne" dostat na tezky vrchol K2, kdyz za sebou maji minimalni zkusenosti? Proc tam nebylo ukazano, jake ma zkusenosti z lezeni nebo predchozich expedic? Co tam ta divnopani celou dobu trenuje? Byla vubec nekde lezt aspon na umele stene? Myslim, ze nebyla. Kdyz uz je to dokument o horach nebo o expedici, tak proc tam bylo tak hrozne malo fotek nebo zaberu hor samotnych? Zanedbali to serpove a nedostatecne dokumentovali? 🙂 Proc je v dokumentu nakousnute, ze to stoji hromadu penez, ale uz tam neni receno B tj. jak se na takovou expedici sponzori a penize vlastne shani a kolik to stoji? Takove nedustojne dokumenty jsou ok v privatnich archivech, ale proc se neco takoveho promita v kinech nebo televizi? BTW: Kdyz ji dost lidi vycita, ze to vyplazila s kyslikem, tak to mi vadi ze vseho nejmene. A nejvetsi borci jsou tady

plakát

K2: The Impossible Descent (2020) 

Moc nechapu dokazovani si, ze neco "sejdu" dolu na lyzich za pomoci cepinu a jeste si muset ty tezke lyze vytahnout nahoru, ale budiz. Andrzej Bargiel je namakany a celkove fajn skromny chlapik, cely polsky tym je sympaticky a je radost tento dokument shlednout.

plakát

Tlusťoch (2020) 

chystal jsem se rict: "mrtvy santa, dobry santa", ale smula.

plakát

Cena života (2020) 

australskemu 'low budget' scifi na zuby nehledte 😉 neurazi, ikdyz by to mohlo byt po vsech strankach vysperkovanejsi.