Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (185)

Bag of Lies

Bag of Lies (2024)

Matt (Patrick Taft) se zoufale snaží zachránit svou umírající ženu, a tak se obrátí na Pytel, starobylou relikvii s temnou magií. Lék vyžaduje mrazivý rituál a přísná pravidla. Zatímco se jeho žena uzdravuje, Mattova příčetnost se rozpadá a čelí děsivým následkům.

Due Justice

Due Justice (2023)

Ve strhujícím thrilleru prožívá bývalý mariňák Max (Kellan Lutz) zdrcující ztrátu, když jsou jeho milovaná žena a dcera chladnokrevně zavražděny. Max, pohlcený žalem a touhou po pomstě, se vydává na neúprosnou misi s cílem vypátrat viníky.

Eureka!

Eureka! (2022) (seriál)

Seriál sleduje mladou vynálezkyni, která navrhuje vynálezy v naději, že se jí podaří zlepšit svět a posunout svou prehistorickou komunitu do modernější doby.

Breathe

Breathe (2024)

Matka a dcera z východního Flatbushe, které sotva přežívají ve světě bez kyslíku, se musí spojit, aby se navzájem ochránily, když se objeví vetřelci, kteří tvrdí, že znají jejich zmizelého otce.

Země zaslíbená

Země zaslíbená (2023)

Problémová dospívající dívka utíká do Mexika, aby našla otce, kterého nikdy nepoznala. Společně zjistí, že rodinu lze dát dohromady, i když jim chybí jen kousky.

Setkání se smrtí

Setkání se smrtí (2015)

Spisovatel, který se potýká se smrtí, se zamiluje. Musí se rozhodnout, zda je jeho pravá láska na tomto nebo na onom světě a zda mu jeho sny o úspěchu stojí za smrt.

Aftermath

Aftermath (2024)

Mladá žena se po probuzení uprostřed lesa bez vzpomínek stane terčem útoku tajemných cizinců, jejichž motiv je stejně nejasný jako cesta domů.

DarkGame

DarkGame (2024)

Odhodlaný detektiv závodí s časem, aby zastavil zvrácenou herní show na temném webu, kde jsou zajatci nuceni soutěžit o život.

Vražedný stisk

Vražedný stisk (1987) (TV film)

Newyorský policista je posedlý hledáním násilníka své ženy.

Wanted: The Perfect Guy

Wanted: The Perfect Guy (1986) (TV film)

Třináctiletý chlapec, který cítí, že je jeho matka osamělá a hledá společnost, si podá osobní inzerát na „dokonalého kluka“.

The Dark End of the Street

The Dark End of the Street (1981)

Pokud se dospívající pár nepřizná k tomu, co ví o smrti svého přítele, může nevinný člověk viset za smrt, kterou nezpůsobil.

Slovo pacana

Slovo pacana (2023) (seriál)

Konec 80. let. Zatímco rodiče bojují o přežití v měnícím se světě, děti bojují o území. Dva čtrnáctiletí chlapci, Andrej a Marat, hledají ochranu a podporu uprostřed násilí a chudoby – a nacházejí ji na ulici.

Suncoast

Suncoast (2024)

Film je inspirován životními zkušenostmi Laury Chinn z počátku roku 2000 a sleduje dospívající dívku (Nico Parker) žijící se svou svéhlavou matkou (Laura Linney), která musí vzít svého bratra do specializovaného zařízení. Tam naváže nepravděpodobné přátelství s excentrickým aktivistou (Woody Harrelson) uprostřed protestů kolem jednoho z nejzásadnějších lékařských případů všech dob.

To jsem já, Margaret!

To jsem já, Margaret! (2023)

Již více než padesát let vychází klasický a přelomový román Judy Blume „Jsi tam, Bože? To jsem já, Margaret“. Tento román ovlivnil celé generace svým nadčasovým příběhem o dospívání, pronikavým humorem a upřímným zkoumáním největších životních otázek. V adaptaci pro velké plátno od společnosti Lionsgate je jedenáctiletá Margaret (Abby Ryder Fortson) vytržena ze svého života v New Yorku na předměstí New Jersey a prochází chaotickým a bouřlivým obdobím puberty s novými kamarády v nové škole. Spoléhá na svou matku Barbaru (Rachel McAdams), která se také snaží přizpůsobit životu mimo velkoměsto, a na svou obdivovanou babičku Sylvii (Kathy Bates), která není šťastná, že se odstěhovali, a ráda jim to při každé příležitosti připomíná.

Sliby

Sliby (2021)

Clémence (Isabelle Huppert), neohrožené starostce městečka nedaleko Paříže, končí poslední období politické kariéry. Se svou věrnou pravou rukou Yazidem (Reda Kateb) dlouho bojovala za město sužované chudobou, nezaměstnaností a slumy. Když je však Clémence oslovena, aby se stala ministryní, vyvstanou v ní ambice, které zpochybňují její oddanost a oddanost občanům. Přežije její politická integrita a předvolební sliby nově nabyté ambice?

The Windigo

The Windigo (2023)

Domorodý americký teenager vzkřísí prastarého démona, aby ochránil svou rodinu před dealery pervitinu, ale zjistí, že krvežíznivost stvoření je nekontrolovatelná a nutí rodinu zlomit kletbu dříve, než se stane jeho další obětí.

Znám tvou duši

Znám tvou duši (2023) (seriál)

Nevena Murtezic (Jasna Đuričić), svobodná matka dospívajícího dítěte uprostřed rozvodu, se snaží sladit svůj život se sedmnáctiletým synem Dinem (Lazar Dragojevic) a prací, která je neustále pod tlakem politiky a veřejnosti.

Echo

Echo (2024) (seriál)

Maya Lopez (Alaqua Cox) musí čelit své minulosti, znovu se spojit se svými indiánskými kořeny a přijmout význam rodiny a komunity, pokud doufá, že se někdy posune vpřed.

Reklama