Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Husinu na zádech jsem měl naposledy asi u Pána prstenů. Vrátilo mě to na chvíli do dětských let, že přehlídnu i pár nedostatků. Celkově se to moc povedlo a poprvé jsem viděl v kině se někoho radovat jako to dělají v USA. Takže skvělej zážitek, co bude trhat rekordy.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Něco, co tady chybělo! Konečně komedie, co se ničeho nebojí!

plakát

Fargo (1996) 

Opravdu nechápu, proč se tady každý nad tímto filmem rozplývá. Nezasmál jsem se, nepobavil a film mi ničím v hlavě neutkvěje. Navíc to herecký obsazení! Každá postava mi neskutečně lezla na nervy, tak jsem se radoval, že alespoň postupně chcípaly. Škoda jen, že to někdo nenašil i do tý mrtvolný chlupatý a jejího slizkýho napouštěče! Mohl třeba ten rákosník...

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Dovolil bych si citovat Řezníka: "Sraní, chcaní a genitální puch". Tahle věta zahrnuje nejpoužívanější prvky moderního "humoru". MacFarlane ho umí, narozdíl třeba od Sandlera, podat vtipně, a tak se člověk i zasměje. Nejsem fanda westernů. ale tenhle film mě docela bavil. Příběh je klasické "underdog cliche" se skoro skvělým obsazením. A asi nebudu sám, komu největší radost udělala camea Návratu do budoucnosti a Djanga. Hvězdička dolů za herce v hlavní roli, i když jako režisér bych se taky obsadil, abych se mohl líbat s Charlize Theron.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Od doby, co seriál ztratil svoji nejlepší postavu to s ním jde do kytek. Nechápu, proč tvůrci dávali divákům naděje v podobě Ferella, Gervaise nebo dokonce Carreyho, když to nakonec dopadlo takhle. Prvních 7 sérií - 5*, pak slabší průměr.

plakát

Pot a krev (2013) 

Trošku mi přišlo, že se Bay pokusil stylizovat do Tarantina nebo Ritcheyho a zvolil si pro to zlatou střední cestu. Nebylo to sice cool jako Pulp Fiction, ani vtipné jako Podfuck, ale určitě se to povedlo.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Jak tak koukám, nejsem jediný, kdo změnil své pětihvězdičkové hodnocení. Už to dokoukávám jen ze zvědavosti a nijak zvlášť mě to nebaví.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Drahá a dlouhá reklama na Mercedes-Benz na motivy Smrtonosné pasti, kde se z ničeho nic objeví ztracený syn, o kterém se neřekne vlastně nic, jen že se s tatínkem nebavil, když bojoval s terorismem. V prvním díle by byl starý asi dva roky. To podle mě nebyl moc dobrý tah. Neřeknu, kdyby dosadili bratra. McClane senior se snaží pouštět jednu hlášku za druhou, ale působí to spíš trapně, než drsně. A nejvíc mě štvalo, jak nám několikrát sdělil, že je na dovolené. Akční film je podle mě dobrý jako jeho hlavní hrdina, ale stejnou mírou jako jeho záporák. A jestli tady to měl být ten santusák z hlavního nádraží, tak to pak potěš koště. Jsem fanda akčňáků a toleruji jakousi nadsázku a přehnanost, která jde s tímto žánrem ruku v ruce, ale i tohle bylo na mě moc. Oba padají, vytahují si ze sebe střepy, šrouby, dostávají kulky, ale nevypadá to, že by to někomu nějak extra vadilo. Ke konci si tvůrci vzpomněli, že měl vlastně synáček v noze obrovskej kus šroubu, a tak ho nechali vykulhat z letadla. Normálně dávám špatným filmům tři hvězdičky, když je dokážu dokoukat do konce, ale tady byla očekávání vysoká, a proto strhávám ještě jednu hvězdu.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Bylo to brilantní, jen mi trošku přijde, že mě film nutí třídit odpad a vzbuzuje ve mně pocit, že si v životě nemusím najít svou životní lásku.