Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Bratři Coenové natočili kvalitní western.Pěkně se na něj divá, ale nepřináší nic nového,kromě Hailee Steinfeld, která zde zastínila i Jeffa Bridgese a myslim, že má před sebou slibnou budoucnost.Pokud člověk nečeká nic přelomového bude spokojen i přes nevydařenou poslední půl hodinu s kterou si mohli Coeni lépe poprat.

plakát

Bitva o život (2000) 

Film,jenž není fikcí a jenž je skvělim přikladem toho jak si lidé umí užívat života.Doporučuji,škoda že není na DVD

plakát

Highlander (1986) 

Tento film byl možná ve své době pecka ale dnes už tento film je spíše úsměvným pohledem do 80 let.Christopherm Lambert zde hraje dobře a když se tu objeví Sean Connery tak jde o nejlepší momenty filmu, naproti tomu je zde hrozná hlavní záporná postava která je celkově špatně napsaná a to nemluvě o hudbě Queen, které snad kromě jedné balady se sem vůbec nehodí a člověk se nezbaví dojmu že by k tomuto snímku seděla spíše instrumentální hudba.Špatná je i choreografie soubojů. Ano, je to béčko které mělo velký potenciál ale bohužel nevyužitý. Snad se dočkáme nějakého dobrého remeaku,jelikož námět je zajímavý.

plakát

30 dní dlouhá noc (2007) 

Slušně natočený horor hlavně po vizuální stránce, který v daném žánru patří k těm lepším ale stejnak se nevyhne lepšímu průměru.

plakát

Já, legenda (2007) 

Bojoval jsem zda mám dát tři nebo čtyři hvězdičky ale nakonec jsem se přiklonil ke třem ,jelikož tento flm je první polovinu velice slušný, ale bohužel druhá polovina je dalo by se říci o ničem.Problémem tohoto filmu není režisér, který potrvdíl po Constantinovi že je to velký talent ani v herci.Will Smith je charizmatický a jeho roli mu věříte ale hlavně ve scénáristovi Akivi Goldsmanovi, který vymyslet vlastně "nic", kdyby tento film měl dobrý scénář byl by to možná jeden z nejlepších snímků tohoto roku ale díky tomu, že scénář je špatný, dělá z tohoto filmu bohužel průměr, který je hezky zabalený ale nemá žádný obsah. P.S Ještě jedna věc tento snímek by si zasloužil také lepší hudbu a také lepší digitální triky

plakát

Sunshine (2007) 

skvělá atmosféra, skvělá vizuální stránka, strhující příběh, skvělé herecké výkony a hudba. Možná s poslední třetinou si mohli více vyhrát ale to se nechá tomuto snímku odpustit.Nemohu jinak - 5 hvězdiček