Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Černí andělé - Červená karta (2001) (epizoda) 

Děj postupně gradoval až ke konci, který jsem očekával. Tolik krve na závěr snad nebylo nutné. Ale za mně dobrý.

plakát

Černí andělé - Experiment (2001) (epizoda) 

Tento příběh je s celé série asi nejslabší. Zkoumat posmrtný život no dejme tomu. Ale proč ty scény z patologie? Posmrtný život, patologie, no dobrá ale proč ten uchyl, co osahává mrtvoly? A ta malá holka by snad obelstila i Jamese Bonda. :o)))

plakát

Černí andělé - Help For You (2001) (epizoda) 

Tohle je dle mého názoru nejlepší příběh téhle série. Dokonalá zápletka, výborné herecké výkony.

plakát

Černí andělé - Requiem (2001) (epizoda) 

Dobrý příběh. Běhal mi mráz po zádech. Jen mě trochu překvapilo, že ta úřednice co v bance přijímala, několika milionový vklad Jiřího Schmitzera. Se ani moc nedivila. A to jistě byla ve sdělovacích prostředcích jistě zmínka, o loupežném přepadení, při kterém byla zcizena stejná částka. :o)

plakát

Hlava Medúzy - Hlava Medúzy (2021) (epizoda) 

Chvíli jsem myslel, že je to nějaká parodie. Ale on to Renč myslel vážně. Čvančarová policajtka, dobrý vtip, představte si, že Jitka běží za nějakým loupežníkem. Vždyť by si prsama, vymlátila zuby! Škoda že nežije Aťka Janoušková. Renč by ji jistě obsadil do role, drsné policejní inspektorky, místo Jitky Čvančarové…

plakát

Chvilky (2018) 

Tento příběh, nešťastné a všemi zneužívané dívky. Mně ze začátku nudil. Ale postupně jsem se přistihl při tom, že ji v duchu radím, co má dělat. Konec filmu byl nečekaný, a mrzelo mě, že se nedozvím, jak tento příběh dívky dopadne.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Slabý průměr… V každé pohádce, by měla být princezna, mladá a krásná. Princ může být trouba, ale nesmí mu táhnout na čtyřicet. A toto jsou největší chyby, které autoři udělali.

plakát

Kameňák (2003) 

Tohle se snad nedá ani nazvat filmem. Něco tak ubohého a trapného se jen tak nevidí. Než bych se na to podíval podruhé tak si raději vypíchnu oči!

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Bavilo mně to. Dobrý příběh. A Kryštof Háde, byl v roli feťáka excelentní.