Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (95)

plakát

Biutiful (2010) 

2. MFF Cinema mundi

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Pecka a jedna pořadná jízda v jednom. Jednou nahoře a jednou dole. Film který zahřeje u srdce i rozesměje a hlavně snímek o myšlenkách které se bojíme vyslovit natož, uskutečnit. Nakonec to krasně splyne do barevného zavoje který mi nějak přiroste a nepustí. Jej asi se kouknu znova =) because THIS IS LOVE!!!!

plakát

Blokáda (1974) 

klasika klasika rusove byl opravdu mistri v oboru

plakát

Box (2009) 

Opravdu nechápu zdejší hodnocení, já jsem byl téměř celý film tak napjatý že jsem nezvedl ani zadek ze židle. S kždou novou scénou se mi v hlavě tvořili stále nové otázky. Těd jestli to brát dobře nebo špatně, tak na jednu stranu nevím o co tam pořádně šlo a na tu druhou je to v představivosti každého z nás. Mám dvě možnosti. První nechám si to projít hlavou. Druhá odpovím ihned. Takže za čtyři

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Nejsem sice člověk který má na zadku vytetovanou americkou vlajku, ale tak jak byl podán Capitan America je prostě uctihodné. Alternativní "sci-fi nácky" prostě můžu, Joe Johnston se opravdu pochlapil a předkládá nám takového amerického (super)hrdinu že klidně by jste mu to i věřili. Zatím společně z Thorem nejlepší marvelovka. Capitane vypluj směr The Avengers a Capitan America 2 chci vííc =)

plakát

Constantine (2005) 

Dokonalý výsměch vecnych protikladů a krasne stvarněných

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

naproste psycho to musim uznat. Serial nam prinasi do tohodle zanru uplne neco noveho a abych rekl pravdu dobry namet na celoverni film ale ne serial. Par dilu nadchne ale pak vas uvedou do stereotypu.

plakát

Domino (2005) 

Keira je kocka v kazdem filmu a tahle role ji sedla. Film nasycen plno horkym humorem je fakt sranda a uzasne jsem se bavil i kdyz neviom proc chybi zanr komedie