Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (54)

plakát

El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta (2019) 

Dlouho jsem váhala, zda se podívat. Hodně mě odrazovaly recenze. Jsem sklání fanoušek BB a BCS. Líbilo se mi to. Přijde mi to jako úctihodné zakončení.  Mohlo to být lepší, to ano. Ale i tak, jsem byla spokojená.  Ale trochu jsem zklamána z kamery. S BBS to nejde srovnat.

plakát

Hříšný tanec (2017) (TV film) 

Nevím, proč to má tak hrozné hodnocení. Líbilo se mi to. Bylo to vážně dost dobré. Na první z 80.let to sice nemá, ale že všech remake, je to rozhodně nejpovedenější. Líbilo se mi, že Johny se k od samého začátku choval k Baby  hezky, narozdíl od původního filmu. Ale soundtrack se mi nelíbil. Johny se líbil, ale Baby mi ne. Přišla mi i dost stará. Původní Baby byla více "nevinná", a celkově křehčí.

plakát

Slepičí úlet: Zrození nuget (2023) 

Stará známá slepičí parta je zpět! Jako velkému milovníku slepiček, se mi to moc líbilo. Byla jsem ráda, za návrat starých postav. Je to milé, vtipné, napínavé. I když jednička, se mi líbila o chlup, respektive peří víc.

plakát

Vymítač ďábla: Znamení víry (2023) odpad!

To ale byla hovadina! Sál byl takřka prázdný. Chybělo snad vše, akce, napětí, sympatický (hezký) hrdina, dojemný konec. Nic takového zde nenajdete. Tedy dojemný konec možná ano, jak se to vezme. Na to, že je to užvení klasiky mezi horory, jsem čekala, a že to bude jízda. Nebo aspoň, že to nebudu průměr. Ale je to bída. Spoiler: Té babky mi bylo ale trochu líto.

plakát

Fotři (2023) 

Parta fotrů, co prožívají krizi středního věku, si pořídí na "starý kolena" děti. Asi tak by se dal ve zkratce charakterizovat tento film. Být starší, asi mi to přijde vtipné. Ale takhle to akorát na mě působí lacině. Za každou cenu vtipný. A jak se říká, kdo chce moc, nemá nic

plakát

Nevyjasněné záhady (2020) (seriál) 

Úplně mě to pohltilo. Nutí to člověka k zamyšlení. Některé případy vám nedají spát. I když, jsou tam i ty, u kterých jsem si říkala, že to snad udělali zcela úmyslně, aby se dostali do televize.

plakát

Lékařské záhady (2004) (seriál) 

Seriál se mi moc líbil, ale boužel to celé "kazil" nesympatický hlavní hrdina. Je to taková lékařská detektivka. Ale dost se mi líbily poslední dna díly. Ty byly napínavé. Škoda, že takových dílů, nebylo více.

plakát

Naomi (2022) (seriál) 

Těšila jsem se, až konečně zase uvidím svoji oblíbenou herečku Stephanie March. Ale jsem těžce zklamaná. Je to neskutečně slabý. Hodně se to nepovedlo. Efekty jsou až k smíchu. Celý to působí lacině. Ale Akira je sexy. Stephanie March byla jediný důvod, proč jsem to nevypla hned po prvním dílu. Viděla jsem všechny díly, ale jediný co na celym seriálu hodnotim kladně, je Akira.

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Viděla jsem toto mistrovské dílo asi čtyřikrát. Michael C. Hall je zde snad ještě lepší, jak později v Dextrovi. Úžasný počin. Seriál se nebojí vůbec žádných témat, dnes je to asi v každym druhym seriálu, ale tehdy, to nejspíše bylo něco zcela dosud nevídaného. Celých pét serií si drží seriál vysokou laťku. Kamera je opravdu fantastická. Skláním se před kameramany, herci a scénáristy. Děkuji, za tento televizní klenot.

plakát

Uprostřed ničeho (2023) 

Není to úplně špatné. Bylo to docela napínavé. Je to jiné, než dnešní filmy. Dlouho jsem neviděla film, o přežití v kontejneru, na širém moři. Možná i proto, se mi to líbilo.