Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (121)

plakát

Americká krása (1999) 

Jen se na mě podívejte, jak si ho honím ve sprše... to je ta nejlepší chvíle tohohle dne, pak už to půjde jenom z kopce...

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

Kevin Sorbo je vážně debil, ale dobře se u toho spí...

plakát

Babylon 5: Legenda o strážcích (2002) (TV film) 

Moh sem se posrat, když ta štětka lítala vesmírem a házela na lodě fotonový torpéda nebo co to bylo :D

plakát

Barbarella (1968) 

Taková strašná blbost, až se mi to celkem líbílo.

plakát

Batman (1989) 

Podle mě mnohem lepší film než Temný rytíř a Batman začíná, na Batmanovi bylo totiž vždycky nejlepší to, jak to bylo nerealistický - prostě skočil z mrakodrapu a nikdo nevěděl jak to, že přežil, a to podle mě všemi až do nebe vychvalovaný Christopher Nolan (klidně mě za to ukřižujte) totálně zničil, Tim Burton je prostě mnohem lepší režisér a tohle je prostě mnohem lepší film.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Na tomhle seriálu byla dobrá neohraná příběhová linka s často vážně nečekanými zvraty, po nějaké době se člověk naladil na to, že čekal "nečekané", což bylo právě to zábavné. Navíc seriál tak nějak normálně někam spěje a člověku ani není líto, když skončí - ne, že by mu postavy a příběhy nepřirostly k srdci, ale tak nějak se úspěšně navodí pocit, že je tenhle příběh dovyprávěný. Takhle by podle mě měly seriály vypadat, škoda, že jich není víc.

plakát

Birdman (2014) 

Lidem se tenhle film nelíbí, protože v něm viděj něco jinýho, než ve skutečnosti je. Je to zábavnej film, kterej neni hloupej. Ale neni to žádný filozofující dílo a ani si na to nehraje. Je to tak trochu film, kterej se vysmívá diváckým trendům posledních let, ale ne nějak arogantně. Má nízký hodnocení hlavně proto, že si většina lidí brání svoje preference a tenhle film považujou za útok na ně. Ani to neni žádnej film pro artový ufony - a Verbalův komentář je docela vtipnej, ale hlavně proto, že vůbec nedává smysl... jenom takouvej nesouvislej soupis rádobyvtipnejch slov.

plakát

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 

Celkem souhlasim s titulkem, napsanym na video kazetě (resp. dvd filmu) - "Nejlepší western všech dob" s Paulem Newmanem a Robertem Redfordem a poslední větou: "Na malej okamžik jsem myslel, že máme problém.", která člověka dost pobízí k soucitu s těmahle lupičema bank - jeden z mých nejoblíbenějších filmů.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Seriál se skvělou atmosférou - parádně přehnaný a přitažený za vlasy, takhle si to představuju z Bukowskýho povídek, ikdyž skutečnost byla mnohdy trochu jinde, ale o tu tu přece nejde, na skutečnost můžem čumět každej den...