Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbení režiséři (10)

Christopher Nolan

Můj absolutně nejoblíbenější režisér, co dílo to klenot a nedám na něj dopustit. Ať už připravuje film na jakékoliv téma, tak to automaticky patří mezi nejvíce očekávané filmy roku.

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Interstellar, 2. Temný rytíř, 3. Počátek

James Cameron

Nejvíce ho uznávám za první dva Terminátory, každopádně je škoda, že natočí filmy a pak má hodně dlouhou pauzu. I tak ale když už něco natočí je to řemeslná práce se kterou si pohraje.

 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Terminátor: Soudný den, 2. Titanic, 3. Avatar

Robert Zemeckis

Trilogie Návrat do budoucnosti ho vystřelil do mé TOPky dost vysoko. Opět super režisér, který dokáže natočit skvělá díla, bohužel poslední dobou se mu moc nedaří a filmy co točí už mě tolik neberou.

 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Návrat do budoucnosti 2, 2. Trosečník, 3. Forrest Gump

M. Night Shyamalan

Mistr na mindfuck filmy, to je jeho styl, občas tedy ustřelí mimo, ale to vůbec nevadí. Tento druh filmů mám hodně rád a tak není divu, že Shyamalan je v této TOPce kde má poměrně jistou pozici.

 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Rozpolcený, 2. Vyvolený, 3. Skleněný

Lee Unkrich

Jako jediný se zaměřením na animované filmy, každopádně snad vše co vyprodukoval je v někde v mých TOPkách a tak tu nesmí chybět. Pokud mu dá Pixar zase něco na starost určitě to budu s nadějí vyhlížet. 

 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Toy Story 3, 2. Coco, 3. Příšerky s.r.o.

Darren Aronofsky

Co k němu říct? Rozhodně zapamatovatelné filmy, který se vyznačují špínou, závislostí a špatnými vlastnostmi člověka. Deset let, už nic pořádnýho nenatočil, ale i tak ho prozatím nikdo nepřeskočil.

 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILMY: 1. Requiem za sen, 2. Wrestler, 3. Černá labuť

Ovládací panel
7 bodů