Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Tři mušketýři

Tři mušketýři (2014)

Moje nejoblíbenější seriálová novinka loňského roku. Rozhodně se nemohu dočkat další série. ---- Druhá série samozřejmě nezklamala a na mém hodnocení i dále trvám. Tohle období miluju a vůbec celý seriál je moc krásně zpracován. Od kostýmů, úžasné hudby a našeho českého prostředí :) Nemám žádných výtek, dokonce i záporák Rochefort byl tak úžasné slizký a na přeshubu, že všechna čest, jak krásně ho Marc Warren zahrál.

Řím

Řím (2005)

Pro mě špička, co se týče seriálů z tvorby HBO. Úžasné zpracování příběhu o Caesarovi, Kleopatře a nástupu císaře Augusta k moci, protkané osudy dvou vojáků, kteří celou etapou procházejí a mnohdy se "připletou" do cesty a zamíchají kartami. Nic tomu nechybělo. Intriky, nenávist, zvraty, to vše podpořené krásnou hudbou a skvělými hereckými výkony. Hned jsem si postavy buď zamilovala nebo je nenáviděla. Je to seriál, ke kterému se ráda vracím a vracet vždycky budu.

Spartakus

Spartakus (2010)

Po páté epizodě, která mě rozcupovala na kousky: vážně se nepamatuji, u kterého jiného seriálu jsem nedýchala. Místo Spartaca jsem do arény vstupovala já a už už volala svému pojišťovákovi, že potřebuji uzavřít životní pojistku, bo evidentně brzy zhynu pod rukama Theokola. Jinak: nevadí mi krev, nevadí mi, že se to mnohdy podobá 300. Nevadí mi pohled na odhalený mužský pohlavní úd.Na tomhle seriálu mi nevadí vůbec nic. Příběh mě vcelku strhl, Spartacus je k sežrání ( nechť mě Bohové vyslyší a dopřejí Andymu brzké uzdravení), bitky jsou mnohdy dechberoucí. Tedy já si jdu vychutnat další, 6. díl... EDIT: Škoda, že hodnocení nejde zvednout na 10 * ...To byla jízda. Poslední dva díly mi vytrhly srdce z těla. Vše došlo ke svému konci. Intriky se rozpletly, krev tekla proudem. Kdyby mi byl Spartacus hodil meč, neváhám a odrovnám všechno kolem sebe. "Připoj se ke mně bratře a uvidíme pád Batiatova domu."

Brooklyn 99

Brooklyn 99 (2013)

Seriál mi doporučili kamarádi, že je to pecka, na takové to večerní koukání, když děti usnou. Prvních pár dílů jsem byla trošku zklamaná, ale vydržela jsem. A už v půlce první série jsem byla totálně zamilovaná! Miluju je všechny do jednoho! Jejich humor mi nakonec neskutečně sedl. Baví mě, že i v 6. sérii, kde teď jsem, si to drží úroveň. Jiné seriály tak daleko sleduji už jen ze setrvačnosti, no tohle je moje nová droga.