Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Miluju Simpsonovi,strávil jsem s nimi spoustu času a nesmazatelně patří do mého života, poslední série už nejsou tak špičkový, ale pořád skvělá zábava. Pro mě jednoznačně nejlepší kreslený seriál všech dob. Nikdy mě neomrzí.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Prvních pár dílů jsem trochu bojoval, jestli to vůbec sledovat dál, nakonec jsem se rozhodl pokračovat. A udělal jsem kurevsky dobře. Vynikající seriál, kterej můžu jen doporučit. Totálně jsem tomu propadl.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Moje nesmrtelná srdcovka, znám už snad všechny díly i pozpítku, ale stejně je to pořád úžasný. Seriál plný vtipů a smutku, života i smrti a hlavně geniální nezapomenutlné postavy. A musím se přiznat, že ukončovací epizoda mě vždycky rozbrečí.

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Jednoznačně nejlapší český seriál. Kultovní hlášky, řada vynikajicích herců, nezapomenutelné momenty a hlavně spousta klasický český srandy.

Hospoda

Hospoda (1996)

Na tenhle seriál můžu koukat do nekonečna.

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Tak tohle je nářez, sprostej, zvrhlej a naprosto geniální. Tenhle malinkej sitcom je narvanej drsným humorem, ale zároveň svým způsobem odkazuje na životní pravdy nezaobaleně a říká na tvrdo humornou formou, jak to mezi lidma chodí. Každej díl má tuny hlášek, trochu černýho humoru a především žádný téma tu není tabu. Vynikající