Recenze (4 230)
Sexmise (1983)
Kultovní komedie, která už by v dnešní době vzniknout nemohla...Bohužel :/ 5hvězd a 100% a nejen za ty bobříky, kozy a spol :P
Tři mušketýři (2011)
Ne opravdu ne....:/
Útěk v řetězech (1958)
Klasika útěkových filmů... 5hvězd a 100%
Severní Korea, Velká iluze (2014) (TV film)
Zajímavý dokument, konečně si někde váží a uctívají prezidenta :) Sakra opravdu bych se tam jel podívat, dokud bude takový :P 4hvězdy a 75%
Království (2007)
Njn Amíci si myslí, že jim patří svět :) Chovají se jako kdyby jim patřil, proto dostávají na prdel a nepoučí se... :( Mimochodem super film, který alespoň ukazuje tak jak to chodí... Kdo chce a je ochoten zemřít pro víru je vždy ve výhodě a o krok napřed...! 5hvězd a 100% PS: "Neboj se jich, hochu. Všechny je zabijeme." +++++ "Řekl jsem, že je všechny zabijeme" ------ ano přesně záleží na úhlu pohledu, ze kterého se na to člověk dívá
Transformers (2007)
Lol Megan Fox je fakt je fakt kus :P Jinak pěknej film i když dost dlouhej, ale vůbec to nevadí... Má spád a díky bohu bez těch amerických patosů :D Rozhodně 5hvězd a 100% si tento film zaslouží ;)
Forrest Gump (1994)
Absolutní klasika... 5hvězd a 100% nic víc se opravdu nemusí psát :P
Potomci lidí (2006)
5hvězd... Prostě se mi líbí a nemám problém se kouknout znovu :P PS: jen škoda, že nakonec Theo umře :/
Hospoda (1996) (seriál)
Ano, ano, ano tohle je klasika českého seriálu a TV Nova... nejde dát jinak než 5 hvězd a 100%
Příliš vzdálený most (1977)
Plno hvězd, děj, zpracování, akce, napětí, syrovost záběru. Dále spousta raněných, zdeptaných a mrtvých vojáků! Ano o tom je operace "Market Garden", která se nepovedla a stála život tisíce vojáků :/ Holt když někdo chybně plánuje a nebere v potaz informace tak to ani jinak dopadnout nemohlo... Super válečný film kde nepřátelé nevypadají jak pitomci a neschopní Němci jen do počtu, naopak lze jim i fandit :P 5hvězd a 100%