Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (921)

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Bezvadný děj, ještě lepší vyústění, lekaček dostatek, hororových klišé málo (scéna s postelí nejlepší), holka creepy, jak má být, já jsem spoko.

plakát

Tekutý písek (2019) (seriál) 

Po skvělé knize přichází neméně skvělý seriál, který byl napínavý od začátku do konce, ačkoli jsem věděla, jak to dopadne. Nebudeme si nic nalhávat, knížka je ještě o něco lepší, Maja déle nejednoznačně zařaditelná, postavy propracovanější a jejich úlohy důležitější, ale i tak jsem všech 6 dílů zhltla jedním dechem. Herci, děj, budování napětí, odhalování minulosti, všechno to fungovalo.

plakát

Halloween (2018) 

Nostalgie dobrá, hudba skvělá, ale konání postav nepochopitelné a nesmyslné, děj pokulhávající, celkově spíš zklamání.

plakát

Šílenci z Manhattanu - Série 1 (2007) (série) 

Rozhodně oceňuju detailní vykreslení 60.let, reklamního průmyslu, zvyků mužů a postavení žen včetně zasazení do reálných událostí té doby. Jon Hamm jako Don Draper je naprosto perfektní, bohužel jeho postava mi byla díl od dílu méně sympatická a děj pokulhával. Uvidíme, co přinese 2.série.

plakát

Sestra (2018) 

FIlm nic moc extra navíc oproti jiným téhož žánru nepřináší, ale obecně mě nejvíc děsí nábožensky a vymítačsky laděné horory a tenhle splnil, co slíbil, takže za mě spokojenost.

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Velkolepá jízda díky super akčním scénám, sranda díky Bobovu starání se o domácnost, ale je tam stejně překroucená message jako v jedničce. Film zase dává celkem špatný příklad dětem, všeprostupující feminismus ani komentovat nebudu (a to mu fandím, ale už je těch hlavních hrdinek a mužů v domácnosti možná trochu moc. Ok, možná jsem ho trochu okomentovala :) ). Skvěle jsem se bavila, ale nesmím se nad tím hlouběji zamýšlet.

plakát

Já, Simon (2018) 

Příjemný film, moc hezky zpracovaná knížka s vtipem a nadhledem, nelíbil se mi klišé konec, takže průměrné hodnocení - nebo spíš 3,5* (70%).

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Oceňuju, že na to, kolik tam bylo postav, všechny dostaly adekvátní prostor, stopáž mi občas moc neubíhala, ale všechno vynahradil mind-blowing konec (včetně teaseru na příště po sáhodlouhých titulkách).

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Klišé příběh s klišé záběry, ani ta Meryl mě nepřesvědčila. Nejzajímavější byly scény z tiskárny - za mě celý film mohl být spíš o tom.