Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (921)

plakát

Kdo přežije - Mikronésie (2008) (série) 

Dokonalá podívaná, která ukazuje všechny lidský vlastnosti v tom nejsurovějšim světle. Je úžasný pozorovat, jak se lidi mění ve vypjatejch situacích, jak řikaj něco, ale za zády všech dělaj pravej opak. Tahle hra dokáže spojit přežití v divočině, zábavu a strategii a přitom k tomu stačí dát pár lidí na jedno místo a nechat je hrát o milion. Občas tam přijít s nějakou soutěží, ale jinak se vymlátěj sami. Prostě geniální. Všude se samozřejmě najde někdo sympatickej, někdo podrazák, ale nakonec to vyhraje ten třetí, co se směje... Amanda+Ozzy 4ever:) a nejlepší vyřazení? (Spoiler) Ozzy a Erik:D:D:D..

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Jednotlivý série jsou zajímavý, co díl, to napětí k prasknutí, taktiky, intriky, fandění..., nejradši bych celou sérii pustila najednou, když skončí, rozeběhne se nová, o tom samym, nic novýho se vpodstatě stát nemůže a stejně je to pořád přitažlivý a čumim na to každej den:D. Největšim přínosem je asi to, že dvojice o sobě pozná, co nevěděla, a naučí se o tom druhym člověku spoustu novejch věcí, který by se doma na gauči neprojevily. A na uplnej konec, po tom všem úsilí, nervech a sáhnutí si na nejhlubší dno, to vyhraje tým, do kterýho bych to občas neřekla a ostatní nedostanou ani cent. Smutný.

plakát

Pevnost Boyard (1998) (pořad) 

Zábavnej pořad to je, ale pořád na jedno brdo. Kouká se na to příjemně, jenže mě nic nenutí se na to dívat další den zas, bejt napjatá a těšit se na pokračování, proto bohužel za 3.

plakát

Cinema verite (2011) (TV film) odpad!

Jak já se těšila, až dám něčemu zase odpad, ale dlouho všechno odolávalo, nikdy se mi nic nezdálo tak strašně strašný, že by se tam ta hvězdička nenašla. Ale tohle?!? Moct dát ještě něco horšího než odpad, neváhám. Na tomhle filmu se prostě NIC nepovedlo. Hlavní postava si za celou dobu snad nesundala sluneční brejle, zbytku rodiny jsem se jenom musela smát, jak jsou ubohý. Natočit nepovedenej film o nepovedený reality show, to je fakt do-nebe-volající kravina. Měla jsem chuť rozkousat plátno nudou. Nevim, jestli jsem za život viděla větší koninu. Prosim vás, lidi dobří, jestli tohle vidět nemusíte, nekoukejte na to!!

plakát

Žena v černém (2012) 

Možná s odstupem času ještě upravim na 4, ale zatim dojem spíš na úrovni průměru. Uvidíme, co to ve mně zanechá do budoucna. Moc se mi líbilo zasazení do doby, kde se nedalo vymlouvat na nedostupnost telefonního signálu, dál závěr, protože je vážně ponurej, ale co divák, to názor, jestli to dopadlo špatně nebo vlastně dobře. Jinak jsem se chtěla víc bát a ani by neuškodila trochu sofistikovanější zápletka. Často byl v záběru mluvící pták, ale že by hrál nějakou roli? to nečekejte. Radcliffovi bych nic nevyčetla, ale na druhou stranu, tohle by asi zvládnul zahrát každej.

plakát

Rango (2011) 

Nic extra, docela zklamání po tom, co to dostalo Oscara (ti byli ale zklamání celkově, takže se vlastně neni čemu divit). Depp supr, prostředí supr, ale postava, co přijde k hrdinství jako slepej k houslím, využije toho, pak se to provalí, odejde, než najde rozluštění a vrátí se jako pravej hrdina, to tu už bylo tolikrát, že tenhle film prostě nemá co nabídnout. Nejlepší postava: had!

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Ukradenej švédskej bestseller, jenom aby měli amíci vlastní hollywoodskou verzi. Zpracovaný by to jinak bylo parádně, ale myslela jsem, že filmaři jsou aspoň trochu kolegové, a tohle se prostě nedělá. Švédská verze neni o nic horší, tady měli čas poučit se z chyb, který byly vytýkaný PRVNÍ verzi. Navíc začátek mi přišel jako další bondovka s Craigem.

plakát

83. Annual Academy Awards (2011) (pořad) 

Atmosféra v kině úžasná, výsledky uspokojující, moderátoři mladí a nezkušení, ale co, bylo to mý poprvé:) a neusla jsem.

plakát

84. Annual Academy Awards (2012) (pořad) 

Jako show parádní, ale výsledky nic než ostuda. Jinak podívaná to byla jak jinak než velkolepá, Billy je zkrátka profík, kterej umí vybruslit ze všeho a ještě vtipně. Viděla jsem spoustu nádhernejch šatů (nejvíc jsem slintala u Penelope Cruz a Natálky Portman) a chlapů v oblecích:), dál kapitolu samu o sobě s názvem Jennifer Lopez a Cameron Diaz, smrtku Angelinu Jolie, navátou Emmu Stone, dokonalý vystoupení Cirque du Soleil a spoustu spoustu dalšího. Překladatelé z HBO nám poslali pozdrav do Světozoru (zážitek jak prase:D) a až na ty puberťáky, co seděli před náma, jsem si to nesmírně užila. Díky a zase za rok!!