Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (921)

plakát

S láskou Vincent (2017) 

Příběh mě nebavil, ale to jak byl film vytvořený, mi absolutně vzalo dech. Ze začátku si musí oči přivyknout, trochu z toho bolí hlava, ale pusu jsem měla dokořán snad celou dobu nad tím, co za práci to tvůrcům muselo dát, za to klobouk dolů a jasný souhlas s nominací na Oscara.

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Silný příběh, jak to mají Američani rádi. K tomu Julia a Owen, aby byl úspěch pojištěn a ono to fakt fungovalo. Já se bavila a brečela zároveň, přesně tak, jak jsem očekávala a na co jsem zrovna měla náladu. Oceňuju pohled i dalších postav na příběh, za mě největší hrdinka Via!

plakát

Coco (2017) 

Pěkný příběh, pár nečekaných zvratů, úžasná animace a moje milovaná španělština, co víc chtít.

plakát

Já, Tonya (2017) 

Krasobruslařku Tonyu jsem neznala, ráda se něco přiučím a dozvím, na druhou stranu se celou pravdu asi nikdy nedozvíme, a i film proto mohl zůstat trochu obestřen tajemstvím (moc z něj čišel jasný závěr). Margot ale fantastická!

plakát

Lady Bird (2017) 

Na to, že mě podle traileru tenhle film vůbec nelákal, nakonec odsejpal vcelku slušným tempem a byla to příjemná víkendová oddychovka.

plakát

Tvář vody (2017) 

Něco mezi 3 a 4*. Krásná pohádka s jemným humorem a dobovou problematikou. Tolik, co by mě táhlo ke 4*. Bohužel tam bylo dost chyb a mezer a za vlasy přitažené vyústění.

plakát

Oscar 2016 (2016) (pořad) 

Letos teda docela nuda. Dalo se cekat, ze budou rozebirat rasismus, ale vzdyt nakonec nemluvili o nicem jinym a vseho vsudy tam bylo vic "cernych" nez "bilych" ! Zadna show, zadna podivana, proste tam prichazely a odchazely celebrity, obcas to bylo prolozeno nominovanymi pisnemi, z nichz nejlepsi byla Lady Gaga! Ale to je tak vse.

plakát

Samba (2014) 

To je tak, když sedí člověk v kině (rozuměj domácím) a čeká sranda komedii jako byli Nedotknutelní o tanci samba a ono je to dost drámo o černouškovi jménem Samba...

plakát

Rudá mašina (2014) 

V porovnání s Miracle on Ice míň hokejové, víc dokumentární, ale nevadilo. Líbil se mi střet americké filmografie s ruským příběhem a kupodivu to fungovalo a nepůsobilo to západně, bylo to úžasně autentické, bylo tam víc pohledů a všemu ještě nahrávala atmosféra nejmenšího kina v ČR, kam jsme na to zašli :).