Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (921)

plakát

Rio (2011) 

Průměrnějšího ražení, ale přece...

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Zbraně ze třetího tisíciletí, červenou lebku, kostku energie a neuvěřitelně pošahanej konec – to všechno a ještě mnohem víc nabízí kapitán Amerika, nejbláznivější film, co jsem za poslední dobu viděla. Na jednu stranu obdivuju americkou hrdost, na druhou by ji nemuseli strkat do každýho druhýho filmu. Každej neni zvědavej na americkou vlajku na každym rohu, západy slunce nad obzorem a happy end se špetkou toho jejich humoru ("já ti pusu dávat nebudu:D"). Sice bych chtěla taky tak milovat svoji zem, ale ne za cenu přehánění a točení zásadně komiksů bez jakýhokoli ladu a skladu. Musim uznat, že konec jsem nečekala a chytře vymyslel sundání vlajky, aby se moh svízt s agentkou Carterovou, navíc děj plynul neskutečně rychle, ani mi to jako 2 hodiny nepřišlo, ale jinak bych řekla, že to měli natočit spíš v době války, aby si dodali odvahy a naději, ale přes hranice to pouštět nemuseli. Kdo ho ale nebude brát vážně, nebude přemejšlet nad věcma jako, jak se může štít vrátit jak bumerang apod., vychutná si tu všudypřítomnou ironii a užije si film do sytosti.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Nejdřív se skoro hodinu, dá se říct, nic neděje a pak to všechno nabere takovej rozměr, že jsem zůstala sedět a ani necekla. Franco si koukám vybírá pěkný drasťáky, "Trinity" pro mě stejně navždycky zůstane zabijákem z Dextera, stejně jako "Malfoy", kterej ovšem jako záporák seděl jako vždycky. Šimpanze jsem odjakživa milovala (i když bez svěrače...kdo by uklízel ty věčný bobky:)), takže jsem jim fandila, obzvlášť během pokusů a následný tyranie, ale jako všechno se to opět zvrtlo a já mám na dlouhou dobu postaráno o neskutečnej zážitek. Chápu, že testovat léky je nejlepší na primátech, i když by něco takovýho neměli tak vyvinutý tvorové snášet, ale pak se lidi nemůžou divit, když se to vymkne kontrole. Můžou si za to sami jako vždycky. Příroda by něco takovýho nikdy nedopustila. Jako film - perfektní a dokonalá podívaná. Nejlepší hláška: "NO" ;)

plakát

Šéfe, jsem v tom! (2009) 

Nic mi to neřeklo, nic mi to nedalo. Ale to jsem naštěstí ani nečekala, takže nemůžu bejt zklamaná. Bylo na co koukat, to je vše.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První sérii jsem dala ještě naději, že třeba tvůrci nakousli víc příběhů, který potom dál rozvedou, vysvětlí, udělaj napínavější atd, ale nic z toho se nestalo. Koukám na to už jenom proto, že pořád čekám, že se něco stane. Jenže každym dílem se toho děje ještě míň, postavy toho pořád víc namluví, přijde mi, že dialogy snad ani nedávaj smysl, nikoho z nich nemám ráda, bylo by mi uplně jedno, kdyby se ze všech stali zombíci. Ani nemaj vyhraněnej charakter, v každym díle se chovaj uplně jinak, dělaj uplně nesmyslný věci a často jsem si všimla, že v navazování dílů je dost chyb.

plakát

Intimní past (2011) 

Jeffrey je kus, Hilary miluju, ale tenhle film byl obyčejnej. Nemusí se u něj přemejšlet, naopak ještě zbytky mozku vysává, je dost o ničem, kompletně předvídatelnej a jestli jsem se jednou lekla, tak je to možná moc.

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Prej horor. Neprohlašovat to za něj, dám možná víc, takhle jsem nevěděla, čemu věřit a jestli se smát ,bát, nebo odejít.

plakát

Velký bazar (1973) 

Další pošahaná francouzská komedie. Jejich způsoby nakupování ale dokázaly pobavit a zvednout náladu, když to bylo třeba...

plakát

Kid (2000) 

Nenáročný, příjemný, ale taky uspávající s pomíjivym efektem:)

plakát

Dívka, která kopla do vosího hnízda (2009) 

Byla jsem na předpremiéře, kde pustili druhej i třetí díl hned za sebou, a po dvou a půl hodinách jsem si řikala, že další díl prostě nemůžu zvládnout, ale stalo se a dokonce mě to neotrávilo. Trojka se od předchozích dílů uplně odchýlila a přitom s nima souvisela v každym momentě. Dokonalá podívaná

Ovládací panel
43 bodů