Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Nedokážu si v roli Forresta představit nikoho jinýho. Všem se musí zalíbit dobrodružnej ňouma se štěstim na takový historický okamžiky. Jinak by neběžel přes celou zemi, nevlastnil firmu na jablka, nevyznamenal se ve válce ve Vietnamu, nezaložil firmu na krevety a tak dále. Jestli něco můžu vidět nekonečněkrát, tak tohohle nejvíc nejlepšího přítele do nepohody.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Zastoupení těch nej je snad až nemožný. A přece se povedlo. Výsledkem je jeden z nejlepších filmů všech dob. Tady se prostě nedá vyjmenovat, co je na tom tak super. Celý je to super, nemá to jedinou chybičku.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

I po sto padesátý miliontý budu brečet u scény s "koledníkama". Tohle se prostě dá vidět kdykoli.

Madisonské mosty

Madisonské mosty (1995)

Moje melancholická nálada mi pomohla s lepším chápáním hrdinů, a tak jsem skoro celej film probrečela:) Někdy je to potřeba a u Madisonských mostů se nikdo nemá za co stydět. Takovej životní příběh nepotká každýho, filmový zpracování to ještě víc idealizuje, ale pořád budu doufat, že stejný snílkové ještě nevymřeli:). "Tak jistej si je člověk jen jednou za život..."

Gran Torino

Gran Torino (2008)

U filmů s Clintem se snad ani nemusí nic dít a dycinky je to taková pecka. Tohle je spíš o hloubce než o ději, natož pak nějak zamotanym, ale o to víc a dýl toho v člověku zůstane a je to zkrátka krásný dílo. Bez čehokoli zbytečnýho okolo, s hrdinou rádoby nesympatickym, kterýho maj ale stejně všichni rádi.

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Ouvej mi bylo, když jsem vybírala nejlepší díl ze série dokonalosti. Ale nakonec zvítězilo to, z čeho si nejvíc pamatuju:). Od dob Vetřelce se Sigourney stala jednou z mejch nejoblíbenějších hereček a stejně tak strach nahánějící vetřelec nejoblíbenějším mimozemšťanem:).

REC

REC (2007)

Jestli jsem o Sirotčinci nebo jakymkoli jinym hororu řekla, že jsem se bála, lhala jsem. Až teď jsem se tak bála, že i při pouhý vzpomínce na to všecko, co se tam stalo, mi naskočila husina. Nikdo celou dobu pořádně nevěděl, oč de, a to, že jsme viděli, co filmoval jeden z nich, mě tim víc vtahovalo do děje. Navíc, konečně nešlo o zas tak nemožný věci, který by se nikdy nemohly stát. A to jak to dopadlo?!? No nemůžu nic prozravovat, koukněte sami. "Musíme točit všechno, Pablo. Kurvadrát."

RRRrrrr !!!

RRRrrrr !!! (2004)

Po velkym uvážení přesouvám nejlepší komedii světa do svý topky. Neexistuje jinej film, kterej bych viděla víckrát a kterej bych uměla nazpaměť, a to si myslim zaslouží místo v mý malý síni slávy. Navíc "Hi." "Ne, spíš Gi" se u nás stalo absolutně legendary;)

Ať žijí duchové!

Ať žijí duchové! (1977)

Nejlepší, nejdokonalejší, nejúžasnější, nejskvělejší. Každý den, Hajný je lesa pán, Šupy dupy dup a spoustu dalších, to je prostě jedna hitovka za druhou, který budu milovat do konce života. Neni zde jediný hluchý místo, každej si v tom najde něco, co se mu líbí. Svěrák s Uhlířem odvedli jako vždycky skvělou práci!