Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Diesel.Johnson a Statham zaručeně nejlepší herci. Nějaký gayovský Dicapriové a Eastwoodové si můžou jít vykouřit leda tak pérko.

plakát

Král džungle (1997) 

Příště chce George větší krabici

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Stathama miluju a The Rocka mám rád. A tahle dvojka v jednom filmu je proste legendární. Ano některý scény jsou dost nereálné ale strhává kvůli tomu hodnocení v 9 filmu série? To je trochu blbost. Šel jsem do kina s jistým očekáváním a to se i vyplnilo. 85%

plakát

Skyfall (2012) 

Daniel Craig je prostě jako zrozený na roli agenta 007. Tenhle film jsem viděl asi tak čtyřikrát a je to skvělá jízda. Jen mě mrzí, že ho vystřídá jakási dáma. Nejenže cpou ženský do MIB, taky podělaj GB ženskýma, ale i budoucího agenta 007 bude hrát ženská.. Nejsem žádnej rasista a ani by mi nevadil film se ženou v hlavní roli jako agentkou. Ale 007 prostě ne!

plakát

Gran Torino (2008) 

Trošičku přecenovaný film. Jak už tu i pár lidí psalo.

plakát

Rock of Ages (2012) 

Úžasný muzikál. Jako fanouškovi rocku se mi to moc líbilo, ale souhlasím s názorem jednoho z uživatelů, že kdybych nebyl rocker, tak bych měl takové smíšené názory. A Tom Cruise se mi zde náramně hodí, potvrdilo se mi, že nemusí hrát ani v akčních filmech a i přesto bude super.