Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Annabelle 3 (2019) 

Jelikož mi verbálek už mi začínal chybět a v soukromých zprávách si navzájem lichotíme, tak jsem se rozhodl, že se sem vrátím. Annabelle mi nepřijde lepší než dvojka ani horší jak jednička. Je to takový lepší průměr. Strašení je tam dost a hlavním tahákem, dle mého názoru byli hlavně Warrenovi a jejich dcerka která to celkem tahala. Jinak celkem zklamání a doufám že Conjuring 3, bude něco úplně jinýho než tohle. 6,5/10

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

9,5/10 - Takže právě jsem se vrátil po druhém promítání Avengers:Endgame. Po prvním promítání jak už je zvykem, jsem byl trochu zmatený a potřeboval jsem si to zopakovat, abych mohl napsat komentář a zadat hodnocení s čistou hlavou. A musím smeknout. Endgame je přesně to, co má být. Ačkoliv první půlka se trochu táhne (což vůbec nevadí), tak druhá půlka je naprosto fenomenální a tak nějak bych si představoval tečku za 11 lety a 22 filmy. Akce na konci je naprosto úžasná. Tento film opravdu dokáže vzbudit emoce a to bylo vidět i na obou promítání. Ve smutných chvilkách ticho a napětí a ve veselých smích napříč celým kinem. Je to jeden z nejlepších filmů o superhrdinech a nejočekávanější film roku a já musím říct, že se opravdu povedl a jsem spokojený. - I AM IRON MAN.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Jedním slovem velkolepé. Naprostý klobouk dolů bratrům režisérům.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Opravdu netuším, jestli ostatní uživatelé čekávali film jako Infinity War. Ale já jsem spokojený, je to asi 10 minut co jsem se vrátil z kina a tudíž mé pocity jsou svěží. První polovina filmu se mi zdála, jako malinko nudná, ale nakonec se z toho vyklubal opravdu slušný snímek. Mrzí mě, že se zde nachází uživatelé, s tak malou kapacitou mozku že porovnávají velkolepé Infinity War s Captain Marvel. Každopádně Brie Larson mi jako CM sedí a tak se moc těším na její roli v Avengers. A vlastně dá se říci, že tohle je stejně jen taková "příprava" na Avengers aby jsme se seznámili s postavou, která dle mého hodně ovlivní dění. A proto jsem od toho moc nečekal. Akce byla překvapivě dobrá a u vtipů jsem se i zasmál. Už aby bylo v kinech Avengers: EndGame! 85%

plakát

Creed II (2018) 

SPOILERY:Tenhle film mě ohromil, možná i více než obyčejného diváka. Je to možná protože já Box dělám, tak k němu mám blíž než ostatní. Scénu z pouště kde Creed trénuje, naprosto miluji a zafixovala se mi do hlavy. Jinak Stallone jako vždy skvělý výkon, ale jak můžeme vidět z poslední scény, tak to vypadá jako kdyby jsme se s ním, tímhle filmem měli rozloučit. Jinak jsem rád, že to Creed hned nevyhrál, ale že dostal na budku a musel se tzv, odrazit od dna a začít pořádně, jelikož to předtím podcenil. Proto mám radši druhou polovinu filmu. Jinak naprostá bomba!

plakát

Gran Torino (2008) 

Trošičku přecenovaný film. Jak už tu i pár lidí psalo.

plakát

Král džungle (1997) 

Příště chce George větší krabici

plakát

Rock of Ages (2012) 

Úžasný muzikál. Jako fanouškovi rocku se mi to moc líbilo, ale souhlasím s názorem jednoho z uživatelů, že kdybych nebyl rocker, tak bych měl takové smíšené názory. A Tom Cruise se mi zde náramně hodí, potvrdilo se mi, že nemusí hrát ani v akčních filmech a i přesto bude super.