Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (23)

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

Dechberoucí zmapování éry nejlepšího sportovce všech dob ! Dokument, ale napínavý, dojemný, nabízející možnost pochopit jeho přístup k basketbalu, ale vlastně ke všemu co dělá. Někdy sice ne zrovna sympatický, ale je to přesně to co odlišuje průměrné nebo výborné od nejlepších. Býk tělem i duší.

plakát

Mr. Mercedes - Season 3 (2019) (série) 

Strašně ve mně tahle série evokuje seriál Fargo. V tom nejlepším možným směru. Sice trochu bez toho černého humoru, ale jinak situacemi úplně.

plakát

Odhalení (2019) (seriál) 

Mrazivá záležitost, úžasné herecké výkony.

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Tohle je fakt špatný. Bez děje a stokrát převařené hity, tomu už chyběl jen možný příchod kouzelníka.

plakát

Zone Blanche (2017) (seriál) 

Pět hvězdiček za úžasnou atmosféru serialu

plakát

Nezvěstní - Série 2 (2016) (série) 

Za dlouho nejlepší co jsem viděl. A to jsem už viděl celkem dost.

plakát

Poslední cyklista (2014) (TV film) 

Z prvního dílu jsem byl nadšen, těžce jsem ale vystřízlivěl po shlédnutí dílu druhého. Z mého pohledu hodně povrchně zpracováno, bez patřičného vysvětlení, s malým komparsem, bez kterého prostředí ghetta v Terezíně nebylo možno věrohodně zobrazit. Hodně mi vadily i některé nelogičnosti, jako např. to nesmyslné chování matky hlavní hrdinky po příchodu do Osvětimi, kdy opustila svou dceru.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Bravurní seriál / film po všech stránkách, počínaje režií, scénářem i hereckými výkony skvělé T. Pauhofové, I. Trojana i např. V. Kotka. Zachycujíc takto významnou událost v našich dějinách je jen s podivem, že látku natočila soukromá televize a s polskou režisérkou.

plakát

Koleje osudu (2013) 

Ano, bylo to takove predvidatelne, a dalo se s latkou mozna nalozit lepe, nic to ovsem nemeni na mem pocitu, ze to byl vyborny film s vybornymi hereckymi vykony, a samozrejme velice silny.