Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (157)

plakát

Brouk v hlavě (1969) (divadelní záznam) 

Vlastimil Brodský podle mého názoru tady podal jeden ze svých nejlepších výkonů! I ve srovnání s novějšími verzemi tato černobílá inscenace s přehledem obstojí!

plakát

Cirkus v cirkuse (1975) 

Někdy méně znamená více - ale tohle přísloví asi soudruzi z východu neznali...Dodatečně je mi líto režiséra Lipského...

plakát

Černá punčocha (1986) 

Docela mne překvapil fakt, že představitel hlavní role je operní pěvec - takže se mi vnucuje myšlenka, jestli se neminul oborem, jelikož tuhle psychologicky náročnou figuru zvládl bravurně - bez přehrávání.

plakát

Červánková královna (1982) (TV film) 

Jedna z těch méně špatných studiovek...ale některé detaily jsou fakt drsné - třeba filcové lupeny kytky, na které kape královna krev - a ještě důklaně oštepované!! Hu!

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Jeden z nejlepších (ne-li vůbec nejlepší) TV seriál, nma němž se nepodílel Jaroslav Dietl...okouzlil mě mj. Viktor Preiss v docela netypické záporácké roli:-)

plakát

Ďáblíci (2003) 

Čtvrtá hvězdička jen kvůli Garymu - zajímavé téma, ale myslím, že z toho režisér mohl vytáh nout i víc... Jen jsem nepochopila, proč český název zní "Ďáblíci" ???

plakát

Draculův švagr (1996) (seriál) 

Asi jsem se na to moc těšila, protože už jsem se tak krásně nebála, jako při čtení předlohy! Takže plný počet hvězdiček hlavně kvůli originální a výborné předloze M.Švandrlíka...

plakát

Drákula (2002) (TV film) 

Zatím nejhorší varianta Drakuly, jakou jsem viděla. Patrick Bergin sice hezký, ale zcela bezkrevný (že by to byl umělecký záměr??) ...Jediná hvězdička za výpravu, ta z celého dílka za něco stojí.