Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 109)

plakát

Zátopek (2021) 

Nádherné, poetické zpracování jedinečného příběhu jedinečných lidí. Václav Neužil naprosto geniální... a že je občas něco přibarveno na kráse vůbec neubírá.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Několik pochval: 1. více Vetchého, méně Kluse.  2. Ondra Vetchý umí moc hezky zpívat 3. Jiří Lábus umí perfektně zpívat! ...což dokazuje zdařilým druhým hlasem v duetu s Vladykou. Celkově povedené, částečně reflektující.

plakát

Elvis (1970) 

Netřeba zbytečných řečí okolo, stačí pozorovat, aby člověk poznal. Elvis vtipkujicí, Elvis mluvící, Elvis miláček žen, Elvis parodující,...Elvis Král.

plakát

Zahrajte mi "MISTY" (1971) 

Hned na začátku Clint jako režisér nastavil laťku hodně vysoko. Jak psali kolegové, nejspíš velká inspirace v Alfrédu Hitchkockovi.

plakát

Bajo la Rosa (2017) 

Jakou cenu má pro rodiče vlastní dcera, pro bratra sestra? Co všechno na sebe člověk dokáže vyklopit, když jde do tuhého? Tímto motivem se inspiroval Josué Ramos a zvládl to na výbornou.

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Chcete Oscara? Zahrajte perfektně slaboduchého. Pokud dostal pět hvězd Rainman, tak tohle musí mít též pět. Věřím, že kdyby bylo natočeno před Dustinovým počinem, sošku by získal levou zadní. I tak skvělý výkon Sean i Michelle.

plakát

Vlastníci (2019) 

Tak tohle se povedlo... věrohodné až hanba. Přes prezenčku vlak nejede, důchodce pádným argumentem nezlomíte... amen.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Tohle bylo ale velice milé překvapení! Dokážu ocenit nápad a těch tu nebylo málo! Znázornění smrti, zakomponování klasických věcí, židovství, krásné rozlišení dobra a zla, napínavý příběh... i když pro malé děti asi složitější látka, mě se to líbilo velice.