Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 109)

plakát

Ptačí klec (1996) 

Proč? Proč remaky, když máme natočeno něco tak dokonalého jako je Klec Bláznů s úžasnými herci, kteří neměli potřebu přehrávat... krásné, přirozené...

plakát

U-Turn (1997) 

Tohle je věru divný film... vybráno dle kvalitního obsazení, ale kvalitního zážitku se mi nedostalo.

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Chcete Oscara? Zahrajte perfektně slaboduchého. Pokud dostal pět hvězd Rainman, tak tohle musí mít též pět. Věřím, že kdyby bylo natočeno před Dustinovým počinem, sošku by získal levou zadní. I tak skvělý výkon Sean i Michelle.

plakát

Vlastníci (2019) 

Tak tohle se povedlo... věrohodné až hanba. Přes prezenčku vlak nejede, důchodce pádným argumentem nezlomíte... amen.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Tohle bylo ale velice milé překvapení! Dokážu ocenit nápad a těch tu nebylo málo! Znázornění smrti, zakomponování klasických věcí, židovství, krásné rozlišení dobra a zla, napínavý příběh... i když pro malé děti asi složitější látka, mě se to líbilo velice.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Tady se kradlo ve velkém ve Hvězdném prachu, v Potterovi...

plakát

John Lennon & hosté (1972) (koncert) 

Představím si situaci, že v té době už jsem na světě a mám možnost jít na koncert, kde bude hrát John, no kdo z vás by nešel? Ovšem po písni Yoko Ono bych asi chtěl vrátit vstupné. John se ani na koncert dobře nevyspal, ostatní se snažili, ale nebylo to moc platné.

plakát

John a Yoko: Nad námi jen nebe (2018) (TV film) 

Dokument, který se snaží ukázat Yoko v lepším světle, jen se mu daří spíš opak. Alias když srdce zavelí, rozum je v pr... a pokud v předvánočním čase ještě hledáte dárek pro svého největšího nepřítele, doporučuji Grapefruit sbírku poezie od paní Yoko, určitě potěší.

plakát

Kokainoví kovbojové (2006) 

Tak a teď k dokumentu. Tempo je totiž doslova vražedné, ale... občas si nejsem úplně jistý, že daná vyjádření se týkají zrovna probírané pasáže, jak moc je vše sestříhané. Každopádně zajímavé pojednání o ne úplně chválihodné etapě ekonomického rozmachu Floridy.

plakát

Dravec (1968) 

Hudba, která hodně připomíná Vladimira Cosmu. Dějově námět, který neomrzí, ale než se začne něco dít...