Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (85)

plakát

Green Lantern (2011) 

Je s podivem, že se v tomto žánru podařilo natočit něco ještě horšího, než je Kapitán Amerika.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Atmoška tak hustá od začátku do konce, že odpouštím i drobnou předvídatelnost, která možná spíše než předvídatelností je jediným možným závěrem, který si pohlceni světem triků dokážete představit. Jen těžko bych hledala film, kde se užití několika prolínajících se časových rovin hodí víc k dotažení snímku k absolutní bezvadnosti. O hereckých výkonech netřeba se rozepisovat, ať už hlavní či vedlejší role byly zahrány těmi nejlepšími herci a tím nejlepším způsobem. Pro mě je The Prestige po dlouhé době "dokonalým trikem".

plakát

Škola tance a šarmu (2005) odpad!

Je to podivné, že půvabná, co půvabná, nádherná a talentovaná Marisa a neméně talentovaný, a i když ne tak nádherný, rozhodně maximálně charismatický Robert se propůjčili k něčemu takovému. A ještě horší je, že ani oni to nepozvedli alespoň na jednu hvězdičku.

plakát

Horší než smrt (2007) 

Když ono je to tak hrozně vtipný!:) Vážně, nevím, jestli je to degenerace nebo stárnu (nebo obojí), ale začínám filmy orzlišovat na ty, u kterých se směju, na ty, které s trochou snahy nevypnu v půlce a na ty, u kterých usnu po 10ti minutách. Tenhle spadá naštěstí do první kategorie.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Jak moc věrně to zobrazilo svou dobu nemohu posoudit, věřím ale, že snad docela dobře. Bohužel, to je všechno. Pustila jsem si to, byla jsem zlehka seznámena se čtyřmi životními příběhy čtyř hrdinů, pak se tam odehrálo něco, co se stalo i v reálu a najednou byl konec a já ani nevím, jestli to mělo vůbec nějaký příběh, nebo jestli to bylo vážně jen o té výpravě. Bohužel.

plakát

Fakulta (1998) 

Moje nejmilejší "béčko"!

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Mám pocit, že jsem asi viděla úplně jiný film, než ostatní uživatelé csfd.cz. Tak debilní, tupou kravinu a urážku jednoho z nejklasičtějších komiksů, na které není dobrý příběh ani scénář a nejuvěřitelnější postavou je sekretářka, která po americkém hrdinovi vyjede okamžitě, jak zjistí, že stojí vedle ní, jsem dlouho neviděla. Atraktivní výprava a ta úžasná kombinace historického prostředí s komiksovými zbraněmi a vynálezy nezabrání tomu, že i když tam pořád něco bouchá a střílí, po 20 minutách jsem myslela, že umřu nudou. Říct, že "se to nebere vážně" je sice krásně alibistické a obranářské, já si ale film, který nikdo z tvůrců nebere zas tak vážně, představuju jinak. Minimálně si myslím, že sebeironie je sebeironií teprve tehdy, když není křečovitá a žalostně uboze předstíraná- což tady je. Jestli někomu stačí to málo, co tenhle film nabízí, tak je to asi v pohodě, ale od tak dlouho očekávaného "vlastního, pořádného" filmu jednoho z největších komiksových hrdinů vůbec jsem čekala opravdu víc, než jen rádoby vtipné hlášky a pár krásných dívek z doby, kdy ještě většina žen měla vkus. Ve finále jsou ty dvě hvězdičky jen za to milé překvapení po závěrečných titulkách. A za to, že Kapitán má i mnohem horší filmové verze.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Já a Zack bychom si rozuměli. Máme totiž úplně stejné fantazie.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Audrey Tautou je úchvatná sama o sobě i jako Amélie, Amélie je úchvatná postava, ale možná jsem se až příliš namlsala těch pochval, které na film pějí všichni a ze všech stran. Možná, kdyby to viděla dřív, než jiné, podobné filmy. Takhle je to pro mne ale průměrný snímek.