Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (17)

Shithouse

Shithouse (2020)

Osamělý devatenáctiletý Alex (Cooper Raiff) je nováčkem na univerzitě daleko od domova, kde bydlí na koleji se svým spolubydlícím Samem (Logan Miller), s nímž si však nerozumí. Alex se dostane na párty na místě zvaném Shithouse, kde potká Maggie (Dylan Gelula). Celou noc chodí, sbližují se a zpátky na koleji Maggie Alexe svede. Alex se do Maggie zamiloval, ta ale následující den dělá, že se nic nestalo a skočí do postele s dalším cizincem. Když je Alex přistihne, zlomí ho to a zoufale se snaží pochopit, o co vlastně Maggie jde.

Spree

Spree (2020)

Kurt Krinkle (Joe Keery) chce být senzací ve světě streamerů, i když nemá žádný talent nebo dovednosti. Zdánlivě pracuje jako řidič aplikace Spree pro sdílení jízd, ale snaží se toho využít pouze jako prostředku k produkci více obsahu pro svůj kanál. Vybavil svůj vůz kamerami a vysílá živé přenosy s cestujícími v naději, že zachytí nějaký dobrý materiál pro „Kurtův svět“. Jeho počet sledujících je však velmi nízký, a tak se Kurt rozhodne pro zvýšení popularity své zákazníky zabíjet.

Alone

Alone (2020)

Ovdovělá Jessica (Jules Willcox) odjíždí se svým přívěsem po vážné osobní tragédii z domova. Po cestě narazí na řidiče (Marc Menchaca), který Jessice blokuje cestu, což končí téměř kolizí. Následující den řidič Jessicu pronásleduje, unese a zavře ve sklepě v divočině. Jessica zjistí, že je její únosce sériový vrah a podaří se jí uniknout do lesů, kde začíná hra na kočku a myš a boj o přežití.

Knihy smrti

Knihy smrti (2020)

Knihy krve vypráví tři vzájemně propojené příběhy, z nichž první je o Jenně (Britt Robertson), která trpí misofonií, kvůli které slyší některé zvuky mnohem hlasitěji než ostatní lidé, a proto nosí sluchátka, aby přehlušila okolní svět. Po traumatizujícím incidentu uprchne z domu a nocleh najde u staršího milého páru. Jenna kromě misofonie ale také začne vidět děsivé věci ve zdech a odchod z domova je největší chybou, kterou udělala. Druhý příběh vypráví o Mary (Anna Friel), která truchlí nad smrtí svého syna. Simon (Rafi Gavron) však tvrdí, že je se zesnulým Milesem schopen komunikovat. Třetí příběh o dvojici zločinců, kteří hledají knihu v hodnotě milionu dolarů, se pak snaží jednotlivé příběhy propojit.

Be Here Now

Be Here Now (2015)

Andy Whitfield byl herec a model, který se proslavil především rolí ústřední postavy v seriálu Spartakus: Krev a písek. V roce 2010 mu byl diagnostikován Non-Hodgkingův lymfom, onemocnění způsobující rakovinu krve, které o osmnáct měsíců později ve svých devětatřiceti letech podlehl. Dokument zachycuje Andyho boj proti rakovině, do kterého vložil stejné odhodlání jako své roli slavného Spartaka. Zachycen je také osobní život Andyho, jeho manželky a jejich dvou dětí, progrese rakoviny a široká škála emocí (láska, hněv, smutek, podpora, naděje i beznaděj). Andy, který pomalu podléhává nemoci, je ukazován jako pokorný člověk milující svou rodinu.

Já, Paul Walker

Já, Paul Walker (2018)

Paul Walker začínal jako herec už jako mladý chlapec a měl velmi nabitý život. Ten ale v jeho čtyřiceti letech ukončila zbytečná autonehoda, při které jeho známý ztratil kontrolu nad svým Porsche kvůli sjetým pneumatikám a narazil do stromu. Dokument je tvořen rozhovory o Paulově životě, charakteru a kariéře s jeho rodinou či blízkými, jejich kamerovými záznamy a ukázkami z filmů, ve kterých hrál.

You Cannot Kill David Arquette

You Cannot Kill David Arquette (2020)

David Arquette se proslavil již v 90. letech 20. století jako herec v několika hollywoodských filmech. Po vítězství na velmi kontroverzním wrestlingovém šampionátu v roce 2000 byl ale označovaný jako nejvíce nenáviděný muž ve wrestlingu. David je však odhodlaný získat zpět svou pověst a sebeúctu ve sportu, který zastavil jeho slibnou hereckou kariéru. Riskuje své tělo a reputaci, aby získal vykoupení jako profesionální wrestler a nezastaví se před ničím.

Singham Returns

Singham Returns (2014)

Neohrožený policista Bajirao Singham (Ajay Devgn) byl povýšen a převelen do Bombaje, kde zjišťuje, že jeden ze členů jeho týmu, Mahesh, je nalezen mrtvý uvnitř sanitky s obrovskou spoustou peněz. Při cestě za vyřešením případu se Singham střetává s mocným a podvodným náboženským vůdcem Satyarajem Chandarem alias Babajim (Amole Gupte), který má kontakty s vysoce postavenými zkorumpovanými politiky, včetně vůdcova vládnoucí strany Gurujiho (Anupam Kher) ministra Prakashe Raoa (Zakir Hussain).

She Dies Tomorrow

She Dies Tomorrow (2020)

Amy (Kate Lyn Sheil) se právě přestěhovala do svého nového domu, kde žije sama. Zavolá své kamarádce Jane (Jane Adams), která se zmíní, že nemůže přijít. Kvůli podivnému chováni Amy ale Jane přijde. Mezitím Amy hledá na internetu urny, zjišťuje, zda by z její kůže šla vyrobit kožená bunda a jiné neobvyklé věci. Když Jane přijede, prozradí jí Amy, že příští den zemře, což Jane připisuje opilosti a odhaluje, že je Amy bývalá alkoholička. Později Jane náhle při práci zachvátí paranoia a spěchá opět za Amy, která ale není doma a nemůže ji kontaktovat, a tak jí zanechá několik zpráv. Poté Jane odejde na narozeninovou oslavu své švagrové, kde se objeví v pyžamu a zachvátí ji stejná předtucha jako Amy – že další den zemře. Na oslavě také nakazí svého bratra i švagrovou a jejich hosty.

Death of Me

Death of Me (2020)

Pár na dovolené na odlehlém ostrově, Christine (Maggie Q) a Neil (Luke Hemsworth), přišli na ostrov dokumentovat místní kulturu. Ráno se probouzí v zaneřáděném bytě bez vzpomínek na to, co se stalo. V panice se snaží chytit trajekt, aby se mohli dostat domů. Cesta k trajektu je ale podivná, stejně jako náhrdelník Christine, který nikdy předtím neviděla. Z ostrova se nedostanou a cestou zpátky do vesnice si uvědomí, že Neil minulou noc nahrával na svůj digitální fotoaparát. Když si přehrají video z minulé noci, zjistí, že se podíleli na místním rituálu, zahrnujícím podivný drink v baru, po kterém následuje násilný incident mezi Neilem a Christine. Ten končí zabitím Christine jejím partnerem Neilem a pohřbením jejího těla.

The Last Movie Star

The Last Movie Star (2017)

Stárnoucí filmová hvězda Vic Edwards (Burt Reynolds) je pozván na filmový festival v Nashvillu, kde má obdržet cenu za celoživotní dílo. Vic je vyvedený z míry, když zjistí, že se jedná pouze o akci pořádanou a konanou skupinou mladých filmových nadšenců v zadní části baru. Vicovi festival připadá jako připomínka jeho karierních neúspěchů, a proto od své osobní upovídané řidičky Lil (Ariel Winter) požaduje, aby ho okamžitě vzala na letiště. Cestou s Lil, která tráví většinu času hádkami se svým přítelem po telefonu, navštíví celou řadu míst ze své minulosti.

Disclosure

Disclosure (2020)

Emily (Matilda Ridgway) a její manžel Danny (Mark Leonard Winter) od své čtyřleté dcery zjišťují, že ji sexuálně obtěžoval devítiletý syn místního politika. Rodiče obviněného chlapce, Joel (Tom Wren) a Bek (Geraldine Hakewill), jsou s Emily a Dannym přátelé a chtěli by celou záležitost zamést pod koberec. Přijedou proto neohlášeně k nim domů a mají v úmyslu je přesvědčit, že dívčino obvinění je výmysl. Rozhovory obou párů začínají být čím dál více asertivnější, až se náhle objeví okolnosti, které změní rozhovor v konfrontaci v podobě obviňování, výhružek a vydírání.

Nikdy víc

Nikdy víc (2018)

Angela (Maia Mitchell) a Jessie (Camila Morrone) jsou mladé spolubydlící a nejlepší kamarádky, které sní o dovolené na pláži v Galvestonu. Když Angela utratí své úspory za rezervaci pobytu jako překvapení k sedmnáctým narozeninám Jessie, mají dívky týden na to, aby sehnaly více peněz na dovolenou a zaplacení nájmu. To se však ukáže mnohem komplikovaněji než obě dívky očekávaly. Pracují jako číšnice za nízkou mzdu a bratr Jessie, Dustin, který je také jejich spolubydlící, dělá realizaci jejich snu ještě více nemožnou, když přijde o svůj podíl peněz na nájem. To dívky vede k nové cestě získání peněz, při které se nevyhnou mnoha překážkám a absurdním situacím.

Room for Rent

Room for Rent (2019)

Osamělá vdova Joyce (Lin Shaye) má po smrti svého manžela finanční problémy. Ve snaze získat více peněz začne pronajímat pokoj ve svém domě. Vše se mění, když si pokoj pronajme okouzlující a záhadný tulák Bob (Oliver Rayon). Joyce se Bobem stane posedlá a snaží se s ním všemožně flirtovat. To je však vede na tajemnější cestu než očekávali.

American Animals

American Animals (2018)

Dva mladí vysokoškoláci, Warren Lipka (Evan Peters) a Spencer Reinhard (Barry Keoghan) z amerického města Lexington, naplánovali v roce 2003 krádež vzácných knih z tamní knihovny Transylvánské Univerzity. Do tohoto plánu zapojili ještě dva své přátele, čímž vznikla parta nezkušených zlodějů. Co začalo jako nevinný nápad, vyústilo v jeden z nejbizarnějších pokusů o loupež v americké historii. Bart Layton ve svém filmovém debutu, inspirovaným skutečnými událostmi, prokládá dějovou linku rozhovory se skutečnými pachateli této loupeže.

Útěk z Pretorie

Útěk z Pretorie (2020)

V 80. letech 20. století vládla v Jihoafrické republice politika apartheidu. Tim Jenkin (Daniel Radcliffe) a Stephen Lee (Daniel Webber) se zapojili do zakázaného Afrického národního kongresu, který bránil zájmy černošského obyvatelstva. Účastnili se akcí proti apartheidu, čímž bojovali za svobodu a rovnost všech ras. Za to byli následně odsouzeni a posláni do věznice pro bělochy v Pretorii. Francis Annan se inspiroval skutečnými osudy těchto politických vězňů, kteří se snaží najít způsob, jak díky své inteligenci a vynalézavosti uniknout zpět na svobodu.

The World We Make

The World We Make (2019)

Středoškolačka Lee (Rose Reid) bydlí se svým otcem (Kevin Sizemore), starším bratrem Caseym (Richard Kohnke) a mladším bratrem Loganem (Gunnar Sizemore) na koňské farmě, kterou otec koupil pro svou ženu. Po její smrti se však vrátil k renovaci automobilů. Lee s Caseym cvičí koně a učí na nich jezdit děti. Casey má náhle autonehodu a na farmu přichází jeho nejlepší kamarád Jordan (Caleb Castille), aby pomohl s prací. Mezi Lee a Jordanem se z přátelství postupně začne utvářet vztah a Lee se jako mladý černoch snaží Lee vysvětlit rasismus, kterému jako dvojice smíšených ras čelí. Dokáží mladí teenageři překonat rasovou zaujatost obyvatel jejich malého městečka?

Reklama