Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Válečný

Recenze (11)

plakát

Jan Žižka (2022) odpad!

Hrůza, děs, šílenost. Jediný co má film společného s husickým hnutím je jméno hlavního vojevůdce. Historická splácanina, kde těžko hledat něco historického. Kostýmy šílenost, kamera, hrůza. Obrovský potenciál byl Jáklem zašlapán hluboko pod zem... Dlouho se mi nestalo abych odešel z kina před koncem a na nebohé holčině se domáhal vrácení vstupného. Ztráta času, navíc ze zdravotního hlediska hrozí klesnutí IQ.

plakát

K zemi hleď! (2021) odpad!

Totální post-apo dno. Prezidentka co by nemohla vést ani hračkárnu, hodina a půl totálně o ničem, a najednou je konec.... a pak zbytek sežerou něco jako velký slepice...  Nechápu jak k tomudle ukecali  DiCapria nebo co mu dali do chlastu, ale osobně lituju 2 hodin a 15ti minut co jsem na to koukal.

plakát

Hovory s TGM (2018) 

Neskutečný - ,,pouze" dialog mezi dvěma muži a na konci mě mrzelo, že to už končí. K filmu je nutno znát alespoň základní historická fakta o vzniku republiky a o T.G.M. - potom zůstane člověk jen v němém úžasu a bude hltat tu nálož filozofie s historií.

plakát

Kalašnikov (2020) 

Michail Kalašnikov si určitě takovou pozornost zaslouží, to je jisté, neb jeho výtvor mají i některé státy na vlajce či mincích. Nicméně obával jsem se že to bude čistě propagandistický film který ukazuje ruské konstruktéry jako čaroděje. A ono to tak skoro je... prvné část, kdy se snaží vykoumat lepší samopal zabere témě 3/4 filmu a pak najednou voalá na stole leží AKčko... To že vychází z Stg 44, SKS atd. o tom neni ani zmínka... O jeho pozdějších záležitostech taky kde nic tu nic. Dle mého dost promrhaný potenciál který jméno Kalašnikov nese.

plakát

Greyhound (2020) 

Další z povedených filmů s námořní tématikou. Dveře s akcí se netrhnou, jedna akce za druhou. Trošku obšírnější uvedení do děje by vůbec neškodilo, začátek před plavbou trošku mimo... no i když mimo ne, ale spíš k ničemu. Sice pořád čekám na pořádnou BOMBU z námořního prostředí, ale todle určitě ztracený čas nebyl.

plakát

Oko v oblacích (2015) 

Nooo, musím říct, že jsem sám docela překvapený. Pokud by mi někdo ve stručnosti řekl o čem film je, asi bych se na to nepodíval. Ano chápu, že všichni co se omezí pouze akční film kde se vystřílí tisíce nábojů, vemou tento titul útokem a zadupají až na dno. Nicméně každý kdo si uvědomuje danou problematiku zůstane mlčky sedět a sleduje až dokonce napnutý jako struna. Ti co mají děti, pro které by dýchali, prožívají film ještě jednou tolik. Opravdu strhující podívaná, která dá člověku na výběr mezi soucitem a nutností, chcete-li mezi mezi svědomím a povinností a donutí se zamyslet jak by situacici řešil člověk být na tom a tom místě.

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

No zajímavě zpracované a ne špatně, to jistě ne. Nicméně film se jeví zejména ke konci značně okleštěný a šitý trošku horkou jehlou. Nicméně bojové scény jsou velice dobře zpracované, na velmi vysoké úrovni i co se týře realismu a provedení. Na druhou stranu osobně mi schází větší důraz na tu stinou stránku Ljudmily...

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Přes hodinu se film snaží upoutat a vysvětlit vztahy mezi hasiči, a přiblížit tak neznalému oku diváka problematiku a myšlení chlapů co spolu tráví 24h denně téměř celý měsíc, než se začne rozdíždět pořádná akce. A i tak spoustu diváků nedokáže ocenit pravé hrdinství a ne pouze to za klávesnicí. Podle skutečné události znamená, že se nemusí jednat o přehrštěné drama od začátku do konce, ale je potřeba vysvětlit některým jedincům s IQ kačera donalda co musí hasič každý den prožívat a řešit. Viděl jsem nádherný film, vtahucí normálmálně smýšlejícího diváka mezi partu tvrdých lesních hasičů se svým humorem, kde ovšem by se jeden pro druhéro rozdal. Film vykreslený tak jak to chodí, žádné přikrášlování, žádné extrémné dramata prostě tak jak to bylo....

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

No nic no... jdu se podívat na nějaké popravy islámského státu, tam je aspoň nějaká filmová úroveň...

plakát

Tucet špinavců: Druhá mise (1985) (TV film) 

Jedno velké zklamání. Trošku jiná mise, jinak absolutní vykrádačka vlastního předchozího dílu. Nic neočekávaného a nového, tudíž veškeré napění je pryč. Navíc trapný přehmat s výběrem afroameričana na misi doslova řve do očí již od začátku. Skutečně naplnění přísloví že: ,,V nejlepším se má skončit"