Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (6)

Restoring Dignity

Restoring Dignity (2019)

Noma je opomíjená nemoc, která doslova pojídá tváře. Každoročně připraví o život desítky tisíc lidí. Dokumentární film Restoring Dignity sleduje příběhy vyléčených pacientů napříč Nigérií. Jedná se o malé děti, teenagery i dospělé, kteří již dekády žijí se strašlivými fyzickými i psychickými následky této choroby.

Bill

Bill (2007)

Bill (Aaron Eckhart) je už dlouho nespokojený se svým životem a především se svou prací. Vše se dá do pohybu až poté, co zjistí že mu zahýbá manželka (Elizabeth Banks). Při této spletité cestě za lepším životem mu pomáhají Lucy (Alba) a "dítě" (Lerman).

Jeulgeoun insaeng

Jeulgeoun insaeng (2007)

Po smrti frontmana Sang-wooa se staří přátelé ve středních letech rozhodnou vrátit do mladých let a obnovit svou dlouho rozpadlou rockovou kapelu, která pro ně ve studentských časech tolik znamenala.

Kimssi pyoryugi

Kimssi pyoryugi (2009)

V dluzích se topící Kim se pokusí spáchat sebevraždu, což ho přivede do „divočiny" uprostřed velkoměsta, kde je nucen přežít jako opravdový trosečník. Tato událost změní nejen jeho život navždy.

Bad Meaning Good

Bad Meaning Good (1987) (TV film)

Dokument Tima Westwooda mapující londýnskou hip hopovou scénu v jejích počátcích. Odvysílán byl roku 1987 na stanici BBC.

Pekař

Pekař (2007)

Námjemný vrah Milo (Damian Lewis) se musí na čas schovat na venkově (velšský Gwynfyd), jenže jeho utajení - práce pekaře se mu zalíbí. Snaží se začít odznova, ale brání mu zvídaví vesničané a nájemný vrah, který má za úkol Mila zabít.

Reklama