Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 311)

plakát

To je vražda, napsala - Série 10 (1993) (série) 

Jasně nejlepší epizoda téhle série je č.9 VRAŽDA SE SLEVOU (skvělý George Segal) a pak k dalším povedeným epizodám patří ty, které se odehrávají v Cabot Cove jako třeba č.3 ODKAZ DOMU BORBEYŮ nebo č. 21 KOLO SMRTI. Jinak všechny epizody jsou zde na docela solidní úrovni, díky příjemné stopáži v pohodě uběhnou a neurazí..))

plakát

To je vražda, napsala - Čas zemřít (1994) (epizoda) 

Další slušná epizoda 10 série, která opět bohužel hraje pouze na vážnou notu. Z hostujících herců zůstali v paměti hlavně Robert Beltran, Billy Gallo a známý představitel drsných chlápků Stan Shaw v menší roli.

plakát

To je vražda, napsala - Vražda v 30. poschodí (1994) (epizoda) 

50%.. Průměr. Zápletka nebyla špatná, ale je to zase celé jenom na vážno, no já nevím.. Z těch hostujících herců zůstal v paměti hlavně Michael Zelniker, ten na malém prostoru dokázal zaujmout..)

plakát

To je vražda, napsala - Vražda podle receptu (1994) (epizoda) 

50%.. Tahle epizoda není špatná, ale je pouze na vážno, bez nějakého odlehčení a to je škoda (velmi nudný vyšetřující detektiv v podání Fran Bennett). Jinak casting je tady hodně slušný, mj. John Saxon v roli šéfkuchaře Bernarda nebo Michael Brandon známý z populárního seriálu "DEMPSEY A MAKEPEACEOVÁ".

plakát

Darina Rolincová: Máš smolu (1987) (hudební videoklip) 

Škoda. Tady to chtělo k Darině přidat 2 profi tanečníky, aby to celé nestálo na ní a nemusela tolik tlačit na pilu. Jinak hýbat se umí, to je vidět..

plakát

To je vražda, napsala - Vražda se slevou (1993) (epizoda) 

Nejlepší díl 10 série. Dobrá zápletka, zábavné vedlejší postavy (mj. detektiv, který se snaží prodat svoje ojeté auto..) a skvělé obsazení hostujících herců v čele s excelentním Georgem Segalem. Líbilo se.

plakát

To je vražda, napsala - Smrt v Hongkongu (1993) (epizoda) 

30%.. Tahle epizoda se mi z 10 série líbí asi nejméně. Jinak v menší roličce zde hostuje jedna z hlavních tváří populárního seriálu "JUMP STREET 21" Dustin Nguyen.

plakát

To je vražda, napsala - Virtuální vražda (1993) (epizoda) 

Potom co byla v roce 1992 uvedena v kinech sci-fi s Piercem Brosnanem TRÁVNÍKÁŘ, bylo celkem asi neodvratné, že se do světa virtuální reality ponoří také Jessica..))