Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 311)

plakát

Tajemství loňského léta 3 (2006) odpad!

Po zkouknutí tohohle počinu musím konstatovat, že dvojka z roku 1998 je oproti tomu docela v pohodě horror, který má hlavu a patu a fajn herecké obsazení..)) Tohle prostě nebrat..

plakát

Dohola (2001) 

Tak jsem si dal tenhle filmeček po 20-ti letech znovu a i dnes se jednalo o velmi pohodovou podívanou ve společnosti skvělé herecké sestavy.

plakát

Druhá šance (1999) 

Tak od tohoto filmu jsem nic moc nečekal a byl jsem nakonec mile překvapen, jak mě to bavilo sledovat. Bohužel si však myslím, že ti z Vás kteří nejsou alespoň 10 let ve vztahu - manželství, tak nemají ten správný základ pro dokonalé pochopení tohoto filmu. Jinak Bruce Willis herecky excelentní.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Tak jsem se k téhle komedii po více než 20-ti letech vrátil a vůbec jsem netušil, že se budu znova tak skvěle bavit. Prostě tenhle druh humoru stále můžu a doufám, že mi to ještě nějaké desetiletí vydrží..))

plakát

Dva misionáři (1974) 

Na filmech téhle dvojky jsem vyrůstal, vždyť v kinech i v televizi před revolucí jejich filmy běžely dost často. Bohužel dnes když si od nich něco pustím, tak musím konstatovat, že zub času na nich mocně zapracoval.. a to je i případ DVOU MISIONÁŘŮ.

plakát

Země policajtů (1997) 

Tak jsem se k tomuto filmu po bezmála 25-ti letech vrátil a nelituju. Ohromná koncentrace hereckých hvězd, mezi které stačilo hodit slušnou krimi zápletku a výsledek byl zaručen. Prostě příjemné pokoukání.

plakát

Hadí stisk (2001) 

Tak za tenhle počin se Fred Olen Ray rozhodně nemusí stydět, je to takový "zlatý průměr" v jeho filmografii, ve kterém k zábavnosti přispěje i několik WTF momentů.

plakát

Poklad pirátů (1998) 

Moje první "větší setkání" s Hulkem Hoganem dopadlo nakonec tak, že se dalo v pohodě dokoukat bez větší duševní újmy, byť zejména dějové pasáže s Grace Jones byly povětšinou už za hranou trapnosti.

plakát

Mizera (2014) (seriál) 

Greg Kinnear je herec, který se mi do paměti zapsal hlavně rolí v dramatu AUTO FOCUS - MUŽI UPROSTŘED SVÉHO KRUHU a při sledování tohohle seriálu jsem si na ten film mnohokrát vzpoměl. Je to asi tím, že obě role mají několik společných bodů, ale hlavně pro obě role se Greg Kinnear výborně hodí.. a navíc zde v seriálu "MIZERA" je to daleko víc na pohodu..))

plakát

Borrower - Oběti bez hlav (1991) 

Viděl jsem to po x letech znova a i dnes mě to vcelku pobavilo. Jasně je to ptákovina jako bič, ale kvůli těmhle filmům jsem kdysi tajně vstával uprostřed noci a pouštěl tv, když rodiče spali nebo později chodil do videopůjčovny.. a na to se prostě nedá zapomenout, ta doba měla své kouzlo.. stejně jako tenhle pro někoho filmový šrot..))