Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (123)

Jake a Tlusťoch - Náhrdelník

Jake a Tlusťoch - Náhrdelník (1991) (epizoda)

Na oslavě "prvního výročí svatby" jsou Todd a Ellen napohled šťastní manželé. Před rokem jejich sňatek vyvolával jisté pochyby, zda si Todd vzhledem k velkému věkovému rozdílu nebere Ellen jenom pro peníze, ale ty jsou zdá se ty tam. Při nočním návratu domů z oslavy jede Todd zkratkou přes chudinskou čtvrť, kde na opuštěné ulici předstírá poruchu auta. Vystoupí ven, zkontroluje motor a po chvíli přistoupí k otevřenému okénku spolujezdce, odkud překvapenou Ellen zastřelí a z krku ji strhne náhrdelník. Na policii Todd následně ohlásí, že se Ellen stala obětí loupežného přepadení a on tomu nedokázal zabránit.

Jake a Tlusťoch - Ještě se sejdeme

Jake a Tlusťoch - Ještě se sejdeme (1991) (epizoda)

Státní návladní J. L. McCabe se štěstím přežije vražedný útok maskovaného muže v soudní budově, při kterém je vážně postřelen člen místní ochranky, jenž McCabea chránil vlastním tělem. Útočník z místa činu uniká a vše nasvědčuje tomu, že svůj pomstychtivý plán "zabít J. L. McCabea" hodlá dotáhnout do konce.

Jake a Tlusťoch - Udělal bych cokoliv

Jake a Tlusťoch - Udělal bych cokoliv (1991) (epizoda)

Psychiatrička Ellen Webster má poměr se svým pacientem Jeffem. Poté, co na její poměr přijde její bohatý manžel, je rozhodnut se nechat rozvést a připravit tak Ellen o cca 5 miliónu dolarů na majetku díky předmanželské smlouvě. To Ellen nehodlá dopustit a zmanipuluje Jeffa tak, aby jejího manžela zabil.

To je vražda, napsala - Pozdrav z Ruska

To je vražda, napsala - Pozdrav z Ruska (1989) (epizoda)

Jessica je v Moskvě jako host "Mezinárodní spisovatelské konference" na pozvání místního ministerstva kultury. Při té příležitosti se zúčastní mimo jiné také slavnostní recepce pro prominentní hosty. V průběhu recepce je však ukradena kabelka Jessicy, při útěku zastřelen její zloděj a v kabelce je nalezen tajný mikrofilm.

Jake a Tlusťoch - A ještě jednou

Jake a Tlusťoch - A ještě jednou (1991) (epizoda)

Když je ve městě spatřen soukromý detektiv Jack Carpentier, nechá státní návladní J. L. McCabe znovu otevřít jeho případ. Jack byl totiž 5 let považován za mrtvého...

Jake a Tlusťoch - To mě ani nenapadlo

Jake a Tlusťoch - To mě ani nenapadlo (1991) (epizoda)

V nočních hodinách je ve své kanceláři zavražděn ředitel nemocnice. Mezi podezřelými je několik prominentních lékařů nemocnice, proti kterým vedl ředitel interní vyšetřování pro závažné přečiny... V hlavní roli této epizody se představí sympatický Dick Van Dyke.

Jake a Tlusťoch - Neznáš mě

Jake a Tlusťoch - Neznáš mě (1991) (epizoda)

Krátce poté, co je mladý ambiciózní manažer pověřen vedením velké firmy, je ve svém domě nalezen mrtev. Stojí za důmyslnou vraždou jeho bývalá zhrzená milenka, která mu do vedení svým vlivem pomohla, nebo její manžel, jenž firmu léta řídil a nehodlá se jí jen tak lehce vzdát?

Jake a Tlusťoch - Přístaviště mám pod kontrolou

Jake a Tlusťoch - Přístaviště mám pod kontrolou (1991) (epizoda)

Státní návladní Derek Mitchell se pouští na vlastní pěst do vyšetřování smrti svého blízkého přítele, který jej krátce před svou smrtí navštívil. Nechce totiž uvěřit závěrům policie, že se jednalo o sebevraždu.

Procházka Bílými Karpaty

Procházka Bílými Karpaty (1988) (TV film)

Dokument, který zachycuje přírodní krásy chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.

A dost!

A dost! (2012) (pořad)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna.

Odplata

Odplata (1986) (TV film)

Při důlním neštěstí v Západní Virginii přijde o život osmdesát horníků. Na místě neštěstí vystoupí s prohlášením pro tisk šéf odborů Tony Boyle (Brimley). Jeho prohlášení však vyznívá ve prospěch důlních společností. Jock Yablonski (Bronson), jeden z podřízených Tonyho Boyla, se rozhodne s podporou manželky za práva horníků bojovat. Oznámí svou kandidaturu na šéfa odborů v nadcházejících volbách a v případě vítězství, chce hnát k odpovědnosti Tonyho Boyla i špičky důlních společností. Stává se tak krajně nepohodlným.

Vzájemná důvěra

Vzájemná důvěra (1990)

Marie a Matthew žijí na předměstí New Yorku. Ona je těhotná a trochu bláznivá, on inteligentní a výbušný. Společně hledají lásku a vzdorují osudu, který jim jejich okolí připravilo.

Tajemství

Tajemství (2007)

Román Philippe Grimberta se stal předlohou příběhu, který vypráví osud jeho židovské rodiny od 30. let až po současnost očima mladého chlapce - Francoise. Ten se v den svých patnáctých narozenin dozví rodinné tajemství... Film za prvních 6 týdnů promítání vidělo ve Francii na 1,5 miliónů diváků.

Pink Floyd: The Wall

Pink Floyd: The Wall (1982)

Kultovní snímek PINK FLOYD: THE WALL je jedním z mála filmových děl experimentujících s ryze hudební látkou. Na počátku bylo mimořádně úspěšné stejnojmenné dvojalbum skupiny Pink Floyd. Po úspěchu jeho jevištního zpracování se režisér Alan Parker ujal režie celovečerního filmu.

Operace Vzteklý pes

Operace Vzteklý pes (1968)

V bojích II. světové války je major Wilson (Lloyd Bridges) pověřen vedením spojenecké operace s krycím názvem "Vzteklý pes", která má za cíl zničení přístavu Laclair. Tento přístav na francouzském pobřeží je srdcem a pilířem německého loďstva a německé lodě zde mohou tankovat, doplňovat zásoby a podstupovat opravy. Úspěch operace by značně imobilizoval německé povrchové loďstvo...

Smrtelný sport

Smrtelný sport (1992)

Mr. Lee (Kove) pořádá v Mexiku nelegální zápasy bojovníků. Zmanipuluje a do soutěže zatáhne také dva bratry - Rubena a Nicka. Ty totiž trénuje Shingo (Yeung) a s ním má Mr. Lee nevyřízené účty. Chce ho tím přinutit, aby se znovu utkali v ringu...

Jeden a půl policajta

Jeden a půl policajta (1993)

Devon je osmiletý kluk, který sní o tom, že se jednou stane poldou. V tv sleduje "MIAMI VICE", odkoukává policejní postupy a s kámošem Rayem si hraje, na "policajty a zloděje"... Když se Devon stane jediným svědkem vraždy, využije informace k tomu, být na pár dní detektivem. Bezradná policejní šéfka souhlasí a jako parťák je mu přidělen, veterán Nick McKenna (Burt Reynolds), který však nemá rád děti...

Stříbrný blesk

Stříbrný blesk (1976)

SILVER STREAK je rychlík směřující napříč státy do Chicaga. George Caldwell je jedním z cestujících a původně měl v plánu prožít klidnou několikadenní cestu, ale to jen do chvíle, než se seznámí s půvabnou spolucestující Hilly (Jill Clayburgh) a uvidí padat mrtvolu z vlaku. Od tohoto momentu se jeho cesta změní v jedno velké dobrodružství...

Cesta do Sonory

Cesta do Sonory (1975)

Pike (Jim Brown) dá slib umírajícímu příteli. Má dopravit jeho peníze (86 000 dolarů) do Sonory pro místní obyvatele. Jeho cesta se však začne záhy notně komplikovat, neboť zpráva o osamělém jezdci s balíkem peněz se šíří rychle. Pike proto přijme nabízenou pomoc od hazardního hráče Tyreeho (Fred Williamson) a cestují společně. Čím blíž jsou však vytouženému cíli, tím krvavější stopu za sebou zanechávají a banda pronásledovatelů v čele s kulkami ostříleným Kieferem (Lee Van Cleef) je jim stále v patách.

Pekelné horko

Pekelné horko (2000) (TV film)

Mimozemští vetřelci "Nefilimové" na sebe berou podobu lidí, rozmnožují se s nimi a hodlají ovládnout svět. Dopomoct jim k tomu má také roj geneticky nakažených včel... Proti nim bojuje přísně tajná vládní organizace...

Reklama