Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (26)

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Krásná nová pohádka. Výborné herecké výkony, hlavně mě zaujali záporňáci Remundová a Novotný, ale i zamilovaný vodník Příkazký. Zajímavou roli má i hravý královský pejsek. Pěkné efekty - klíč, zlatá rybka.

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Jeden bod za krásnou přírodu. Vadí mi "korektnost" zavedená do pohádky, schází mi pohádková hudba s písní. Kdyby nebylo naší verze, hodnotila bych slabým průměrem. Když humor v klasické pohádce, tak vkusný, ne vulgární.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

Úžasný film. Výborní herci. Velmi kvalitní režie. Stupňující se napětí. Velmi zajímavé rozluštění,  hodné vědce. Nejvíce mě bavilo překvapení na obličeji Alexeje Pyška.

plakát

Policie Modrava - Sestřička (2017) (epizoda) 

Ráda se i po letech na Modravu znovu podívám.  Nádherná příroda, podmanivá znělka,  příjemná vesnická atmosféra. Líbily se mi i vložené minipříběhy se ztracenou ovečkou,  s fingovanou odtahovou službou a s přítele chtivou recepční. Jen nevím, jestli by dnes scénku rozebírající zážitek z kavárny, bylo v rámci hyperkorektnosti a vlivu LGBT možné natočit. Ale mně se Dagmar Čárová s paní Medveckou a Bouškovou moc líbí a to nejen v této scénce. Jsou takovým milým odlehčením často velmi smutných příběhů.

plakát

Pupendo (2003) 

Viděla jsem po několikáté,  včera jsem chtěla už jít spát,  ale nemohla jsem tv vypnout.  Úžasný film, úžasné výkony všech herců,  úžasná kamera,  úžasné kulisy a vytvořená atmosféra,  vtip, beznaděj a naděje, ustrašenost a odvaha....

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Zajímalo by mne,  jestli má nějaký hlubší smysl použití soundtracku z Twin Peaks ve velikonočním díle (4461) Ulice. Doufám, že se nemýlím.