Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (37)

plakát

Tomb Raider (2018) 

Mě se ten film líbil. Bylo tam od všeho něco. Hlavně by mě nenapadlo jít na něj a myslet si že to nebude vypadat jako hra s herci. Šel jsem na něj a věděl co od něj mohu očekávat a přesně to jsem dostal. Alicia je nová, pro někoho neokoukaná, hezká a mladá herečka (i když chápu, že někteří mají rádi spíše vnadnější tvary). Takže ty komentáře si nechte a buď jděte na film, který chcete vidět a užijete si ho, anebo na něj jděte, ale nepište sem ty hrozný zaujatý krávoviny.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Ne každý z nás si dovede představit co se děje v mysli profesionálního zabijáka z NAVY SEALs, jaká rozhodnutí musí učinit na své misi, a má se zachovat jako člověk nebo jako zabiják. A co vlastně zapříčiní tyto rozhodnutí. Jsou dobrá či nikoliv. Některé filmové scény mohli být kratší, jiné mohli být více rozvyté. Ovšem o tom se dá spekulovat. Jak jinak zfilmovat toto ožehavé téma? Myslím si že všeho zde bylo akorát. Rozhodně stojí za to film vidět. Můžete zde nahlédnou také do psychiky Talibanu a jejich odpůrců. Petře jen tak dál....

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Rozhodně si myslím, že všechno tady funguje jak má, žádná z akcí není natolik přehnaná, abysme tomu co vidíme nevěřili. Sled akcí jde pěkně po sobě a filmaři nás prostě nenechají vydechnout. Dojde i na skvěle sestříhané, lehce komické, scény. Místy to bylo malinko přitažené za vlasy, ale ne natolik křečovitě aby to narušovalo sledování a zážitek z filmu. Tom Cruise zde potvrzuje, že je to opravdu excelentní herec, a spolehlivě mu sekunduje Emily Blunt. Rota J je také skvěle poskládaná (na castingu si také dali velmi záležet). Díky Dougu.....

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Sračkos maximus........ach jo, ale ty kecy s Lindsay Lohan se povedly....tak 1 hvězda, mám jí rád....doufám že bude brzy v poho...

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Drazí kinofilové, co byste tak asi chtěli čekat od nadupaného akčního filmu s velkou bandou akčních hrdinů, kteří jsou, upřímně, někteří staršího data narození. Neubírá jim to ale na půvabu. Děj je úžasně jednoduchý, ale svižný a dobře propracovaný. Hlášky se zde sypou z jednotlivých hrdinů dost často a na své si přijde i Chuck Norris. Naprostá akční skvělá podívaná se vším všudy. Radost zkouknout, budete se bavit od začátku až do konce.

plakát

Total Recall (2012) 

I když jsem skalní příznivce toho, aby se původní filmy znova nenatáčeli pod taktovkou jiných režisérů nebo třeba v jiných zemích, protože to není ku prospěchu, mnohokrát se mi stalo, že jsem viděl některý film a myslel jsem si jak je skvělý a následně jsem, zde na csfd zjistil, že to je již několikátá verze tohoto filmu. Myslím si, že tento film se zcela povedl. Jeho hlavní zápletka je značně odlišná od původní verze z roku 1990. Hlavní hrdina je také značně odlišný (Colin prostě nemůže hrát Arnieho), ale vše je pěkně zpracováno. O srovnávání nemůže být řeč. Líbil se mi celý film jako celek, nejen jeho začátek, i když, co si budeme nalhávat, ten je prostě visuálně strhující a nedovolí nám odtrhnou oči od plátna či obrazovky. Zápletka, hlavní hrdina, hrdinovy lásky, záporní hrdinové a technologie neznámé budoucnosti jsou dobře sladěné. Doporučuji jej shlédnout všem, kteří mají rádi mix science fiction, bojových umění, honiček, dobrého děje a samozřejmě kvalitní visuální kreativity.

plakát

Válka Bohů (2011) 

Visuální stránka je naprosto skvělá, za tu určitě dávám jednu hvězdu a druhou za hudbu. Jinak si bohužel v mých očích nezaslouží více. Příběh naprosto zmatený, pokud ho ve většině filmu vůbec někde uzřeme...

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

SIce nemám moc rád filmy Alice Nellis ani nemám rád Vojtu Kotka, ale chtěl jsem se nechat překvapit. Mám totiž rád Ivanku Chýlkovou a Zuzku Bydžovskou. Většina vtipů je hodně povedených, ale je tam plno pasáží, ve kterých bych přetočil dopředu REW. I však přes tyto menší výtky, které spatřuji v tomto filmu, se na tento film podívám raději než na podivně vypadající filmy americké tvorby s prapodivnými herci a rádobyvtipnými scénkami v teen stylu.

plakát

Šmoulové (2011) 

Příjemné a velmi zábavné filmové zpracování legendárních modrých "skřítků" Šmoulíků. I Gargamel byl dost podobný své kreslené postavě.

plakát

Ďáblova čísla (1999) (TV film) 

Vy dvě holky, vy jste čísla, ale nikoli ďáblova, ale herecky nadaná. Poutavě zfilmované drama o prožití holocaustu. Celou dobu jsem nemohl odtrhnout obličej od obrazovky, tak moc se mi to líbilo.