Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Pomsta (2015) 

Krasne zabery krajiny, za to ty dve hvezdicky. Pribeh byl zdlouhavy a konec byl zklamanim. Je to skoda, napad byl zajimavy a urcite se dal pojmout lepe.

plakát

Mrzout (2014) 

Na tento film jsem šla jako na komedii a komedie to rozhodně není. Ač jsme se u filmu hodně nasmála, tak po skončení jsem si uvědomila, že tohle není příběh, který by byl vytržený z kontextu, tohle byla srážka s realitou. Ač jsou situace vedené do extrémů, tak se zde ukazuje střed dvou tvrdohlavých generací a představa člověka, že jeho názor je nejlepší a nad něj není. Je to správná severská komedie. Plusem rozhodně bylo, že jsem byla na promítání ve finštině.

plakát

Bitten (2014) (seriál) 

Nejsou to sice další upíři, ale jsou to další vlkodlaci. Když jsem uviděla pilot, tak jsem se ze zvědavosti podívala. Překvapilo mě, jak je hlavní hrdinka nesympatická, ale také to, že nějaký hlubší příběh asi moc čekat nemůžu. Druhý díl už byl z čiré zvědavosti, co se vlastně bude dít. Tak jsem se dozvěděla, že tu máme milostný trojúhelník a vraha. Co bych asi vypíchla je animace vlků, která je celkem zajímavá. Asi zkusím ještě pár dílů, jestli se nestane něco, co by mě začalo bavit, ale zatím si myslím, že se bez tohoto seriálu celkem obejdu.

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Ze začátku se na seriál dalo koukat. Příběh nebyl nějak strhující, ale pro volné odpoledne to nebyla špatná varianta. Na hlavní hrdiny se celkem dobře koukalo a nápad na téma nebyl špatný, i když přívěsky pro pár vyvolených jsou trochu mimo. Kvalita seriálu šla ale rapidně dolů, co se začala více objevovat matka dětí. Tak špatně napsanou i hranou postavu jsem dlouho neviděla. Myslím, že pokud se dalo v prvních pár dílech dalo mluvit o nápadu a nějaké koukatelnosti, tak to od poloviny první řady končí...

plakát

Hunger Games (2012) 

Tenhle film má jednu zásadní vadu, divák už od začátku ví, jak celý příběh skončí. Knížku jsem četla spíše z donucení a filmu jsem proto relativně dlouho odolávala. Nakonec jsem se na něj podívala, musím říct, že mi rozhodně přijde lepší, než jeho knižní předloha, to ale nic nemění na tom, že je to průměrný americký film. Nápad je vážně dobrý a zpracovní se všemi efekty je dech beroucí. Úplně nejvíc jsem si ale zapamatovala modrovlasého moderátora, kterého hraje Stanley Tucci, jeho excentrický projev je skvělý. Od tohoto filmu nemůžete čekat složitý děj, ale jako zajímavý odpočinkový film na odpoledne bude úžasný.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Po přečtení knížky jsem se doufala v film a když se objevil, byla jsem zvědavá, ale dostavilo se jen velké zklamání. Kam se poděla odlehčenost a fantazie knížky, když tady jsem se podívala na podivné výkony herců a filmové efekty. Nejlepší na celém filmu byla asi hláška: My mother thinks... Konec filmu odkazuje na to, že se plánuje pokračování, ale nevím, jestli o takovéhle pokračování někdo stojí...

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Na tenhle film se dá koukat, ale pokud se člověk oprostí od Čaroděje ze země Oz (1939) a nic nečeká. Jako samostatný film by to byla dobrá komedie, ale to to bohužel být nemá. Film má krásné barvy a efekty (když nepočítám zelenou Milu, která mi kazila druhou půlku filmu). Pro mladší diváky to bude asi zajímavý film a asi bude i na ně mířený, kdy dialogy nejsou moc složité a vtipy jsou prvoplánové, ale od "pokračování" tohoto příběhu jsem čekala mnohem víc. Dvě hěvzdičky za barvy a za to, že je to Oz.

plakát

Kráska a zvíře (2012) (seriál) 

Seriál je horší průměr, jelikož nápad tady moc vidět není a jednotlivé epizody se po pár dílech slévají do sebe. Ale na hlavní hrdinku se dobře kouká. Je to spíš pohádka na dobrou noc, která se snaží tvářit jako krimi. Pro dlouhé zimní večery to ale není zas tak špatná výplň, kde se dá zasnít o lásce i přes útrapy okolí. Tak trošku změna, jak se seriál nachází dál a dál, klesá mé hodnocení. Ze začátku jsem tomu dávala šanci, ale teď už ztratil jakékoli kouzlo, nezachrání to ani Kristin, která by mohla být asi jediným tahounem seriálu.

plakát

Šestnáctiletá matka (2005) (TV film) 

Když jsem narazila na tenhle film, moje první myšlenka padla na film Juno, ale hodně jsem se spletla. Film je plný emocí a Jane Krakowski jako učitelka o nezodpovědném sexu film úžasně spojuje. Danielle Panabaker v hlavní roli předvedla dechberoucí herecký výkon. Jediná vada je, že člověk tak nějak tuší, jak skončí.

plakát

The Nine Lives of Chloe King (2011) (seriál) 

Z tématu "jsem mladá superhrdinka co má sjednotit svět", by se dalo vytřískat o dost víc. Po prvním díle jsem byla dost zklamaná, herci nebyli vybráni zrovna dobře, ale je dobré říci, že se někteří díl od dílu zlepšují. Velkým kladem je San Francisco, kde se příběh odehrává.