Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 536)

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Ženská oběť (2024) (epizoda) 

Ještě tam tu pátou hvězdu nechám schovanou, ale vykukuje ostrým pohledem a cítím, že na ni už brzy přijde čas a ne jednou. Od obsazení, přes zasazení až ke kostýmům a dalším pididetailům je tahle minisérie právoplatně na trůnu celé Voyo tvorby.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Možnost léčby (2024) (epizoda) 

Voyo vyrukovalo s tak nečekaně působivou kriminálkou, že donutilo i naši domácnost zkusit zase po odmlce měsíční předplatné a hned po úvodu je mi jasné, že se ty prachy vyplatily, i kdybych po skončení Markoviče neviděl na službě nic jiného.

plakát

Klenoty naší krajiny - Žďárské vrchy (2015) (epizoda) 

Jedna z těch polozapomenutých krajin Česka, kterou člověk vnímá nejvíc, když kolem sviští po D1. Přitom jsem si tímhle dílem utvrdil, že i ty kopce na Vysočině mají určité kouzlo a v tamních lesích by se člověk chtěl toulat klidně týden v kuse.

plakát

Klenoty naší krajiny - Třeboňsko (2015) (epizoda) 

Jižní Čechy zkrátka neoplývají koutem, který by nebyl svým způsobem magický a nelákal, aby jej člověk okamžitě křížem krážem neprocestoval. Na Třeboňsko se musím někdy definitivně vypravit na kolo.

plakát

Klenoty naší krajiny - Beskydy (2015) (epizoda) 

Ač musí Beskydy nabízet krásné výhledy (třeba i na Vysoké Tatry) a spoooustu skvělých turistických a cyklo tras, u tohohle dílu jsem měl problém s udržením pozornosti, asi tu na mě té přírody, kvůli níž jsem tu především, bylo nějak málo.

plakát

Klenoty naší krajiny - Moravský kras (2015) (epizoda) 

O Moravském krasu jsem dosud slyšel opravdu pramálo, vzhledem k jeho poloze jsem jej ještě nenavštívil, ale až budou prostředky a čas prozkoumat víc tu naší vlast, určitě zavítáme i do tohoto CHKO.

plakát

Penny Dreadful - Požehnaná temnota (2016) (epizoda) 

Žádný srdcervoucí konec Penny Dreadful nenabízí a nezařadí se tak mezi ty poutavější seriály, co jsem v posledních letech viděl, i tak byla celá 3. řada natočena relativně poutavě a některé postavy mi budou scházet.

plakát

Penny Dreadful - Věčná noc (2016) (epizoda) 

Přibývá akce a temna a konec je na dosah. Přestože mám rád ono zasazení a oblíbil jsem si už většinu postav, na finále se těším i proto, že už budeme mít dokoukáno.

plakát

Penny Dreadful - Odliv (2016) (epizoda) 

Claire musí objevit veškeré střípky své minulosti, pořádnou katarzi u jeho příběhu očekávám víc než u jakékoli jiné postavy.

plakát

Penny Dreadful - Nejlítější šelma (2016) (epizoda) 

Herečka, co ztvárňuje novou vedlejší postavu Catrione je dost pohledná a plusem je, že ji Vanessa potřebuje pro svou ochranu. Možná bude klíčová i pro blížící se, nejspíše dost nadupané finále.