Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Romantický

Recenze (14)

plakát

Argo (2012) odpad!

V roce 1974 Henry Kissinger prohlásil, že 40 milionů obyvatel Íránu a vlastníků ropy nemůže vydírat 800 milionů obyvatel průmyslového světa skrze její cenu a měnu, za kterou je obchodována. Nejlepší způsob je dostat takový stát do izolace. Íránci jsou dav zbavený individuality, stát v ose zla. Občas je dobré takový obraz přiživit.

plakát

Černé zlato (2011) 

Dvakrát jsem u toho usla.... Člověk se naučí, že v poušti se nemá plýtvat.... :D

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Ach, Woody Allen měl další skvělý nápad, jak Američanům ukázat evropský savoir vivre. Po Barceloně a Pařiži se odstěhoval do Říma. Prosím, ať už nic netočí!!!

plakát

Idioti (1998) 

Trierovi se tenhle film neuvěřitelně povedl - má náštěstí jiný úhel myšlení a schopnost přidat geniální pointu.

plakát

Má vlast (2013) 

Tyhle francouzsko alžírský filmy jsou nejlepší. :) Stejně tak jako Festival francouzského filmu.

plakát

Následky lásky (2004) 

Krásně natočený film se scénářem, od kterého jsem čekala mnohem víc. Jo je je to prvoplánovitě sterilní. Jenže v tomhle případě to žádné hlubší pocity nevyvolalo. Většinu času mi myšlenky ubíhaly k tomu přehrát si znovu úvodní písničku - http://www.youtube.com/watch?v=lMjcB8FCN9M

plakát

Oddělen (2011) 

Takže abychom se ubránili a bojovali proti začlenění těchto hloupostí do našeho myšlenkového procesu, musíme se naučit číst, stimulovat naši vlastní představivost, kultivovat naše vlastní vědomí, náš vlastní systém víry. Všichni potřebujeme tyto schopnosti, abychom ubránili, zachovali naši vlastní mysl.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Žádný film mě dlouho nevytáčel jako tenhle!! Wilson jako intelektuál, který je jinak dost hloupý a Paříž jako místo, kam Američané jezdí poznat život - už zase??

plakát

Receptář prima nápadů (2001) (pořad) 

Nenápadně se to změnilo na reklamu na hnojiva a kloubní přípravky.....