Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (36)

Bambi Meets Godzilla

Bambi Meets Godzilla (1969)

Bambi se bezstarostně pase. Všechno je v pořádku a Bambi netuší, že za chvíli ho rozšlápne sama Godzilla. Najednou Bambi zvedne hlavu a... Bum!

Bezhlavý jezdec

Bezhlavý jezdec (2007)

Ve vesničce Wormwood řádí jednou za sedm let o Halloweenu bezhlavý jezdec z pekel. Partička teenagerů přesně touto dobu do této temné vesnice omylem zabloudí. Hra o holý život začíná.

Blair Thumb, The

Blair Thumb, The (2002)

"Prstová" parodie na kultovní Záhadu Blair Witch. Skupinka mladých filmařů se vydá do lesa aby natočila dokument. Ve filmu účinkuje také známý herec a režisér komedie Ace Ventura 2: Volání divočiny, Steve Oedekerk.

Demarkační čára

Demarkační čára (1966)

Píše se rok 1941. Malé městečko ve Francii je rozpůleno na dvě části, na část okupovanou nacisty a na svobodnou zónu. Děj se odehrává v okupované části. Divák pozoruje osudy lidí, kteří se snaží, nebo pomáhají ostatním uprchnout a zachránit se tak před terorem nacistů.

Desátý kruh

Desátý kruh (2008) (TV film)

Televizní film THE TENTH CIRCLE vypráví o patnáctileté Trixie, která je jednoho večera na party své kamarádky "znásilněna" svým bývalým přítelem. Trixie si to nenechá pro sebe, a tak kromě policie a její rodiny o tom za chvíli vědí všichni. To Trixie přinese spoustu nepříjemností, ale nejhorší ze všeho je to, že se na povrch začne vyklubávat staré tajemství jejího otce. Ale ne všechno je takové, jak to na první pohled vypadá.

Falling Cat

Falling Cat (1894)

Vteřinový snímek z devatenáctého století. Najednou z ničeho nic spadne kočka na něco jako postel.

Fenomén

Fenomén (2008) (pořad)

Poznejte opravdové fenomény (nejen) hudebního světa! Toto je motto seriálu, který své díly odvysílává na Stream.cz. Fenomén má nejen komediální a dokumentární epizody, ale také třeba hororové, krimi nebo hudební.

Filmové premiéry

Filmové premiéry (2008) (pořad)

Přehled filmů které půjdou v následujícím týdnu do kin.

Horizontální obraz krajiny

Horizontální obraz krajiny (1978)

Polská komedie o trojici přátel, kteří jsou zaměstnáni na stavbě, kde zažívají různé situace a vtipné, ale i smutné příhody.

Horror

Horror (2002)

Skupina drogově závislých mladých lidí utíká z léčebny. Úkryt najdou v domě, kde psychopatičtí rodiče trápí svojí dceru. Nezvaní hosté si začnou uvědomovat, že se dostali na místo plné démonických a nadpřirozených sil, které reprezentuje záhadný kozel, který dům hlídá. Boj o holý život začíná.

Hudební katovna

Hudební katovna (2008) (pořad)

Celebrity hodnotí procenty hudební klipy. Uvidíte třeba Marpa, Helenu Zeťovou, Vladimira 518, Márdiho z kapely Vypsaná Fixa, Ewu Farnou, Anetu Langerovou či Ondřeje Hejmu.

Jungle Jail

Jungle Jail (2007)

Muž jsi jde do vězení odsedět trest. Všichni ho mlátí, berou mu jídlo a dělají spoustu dalších věcí, z kterých hlavní hrdina určitě nemá radost. Jednou, když ho chce zrovna zmlátit jeden vězeň, si začne představovat, jaké by to bylo, kdyby se ho všichni báli.

Kalendář Míši a Ríši

Kalendář Míši a Ríši (2008) (pořad)

Michal Suchánek neboli Míša společně s Richardem "Ríšou" Genzerem vymýšlejí různé scénky a vtípky o jménech, která zrovna slaví svátek.

Legenda o vlčích horách

Legenda o vlčích horách (1992)

Dívka Kerry a její dva kamarádi jsou uneseni ozbrojenými lupiči. Policie sleduje jejich horkou stopu až na Vlčí horu, kde ji však ztratí. Dětem se pak podaří utéct, ale naděje na přežití není moc velká, protože nemají nic k jídlu a noci v hlubokých lesích jsou chladné. Dostaví se strach a beznaděj. Kerry se pak stane zvláštní věc, zdá se jí sen o šedivém vlku, který se promění na indiánského bojovníka. Znamená to něco? Záchranu nebo záhubu?

Mistrz tanca

Mistrz tanca (1969) (TV film)

Snímek, který byl natočen na konci šedesátých let, vypráví o záhadné bytosti, nazývané mistr tance. Kde se tento mistr zjeví, tam rozpoutá ďábelský tanec, tanec jenž nese název smrt.

Monkey-Ed Movie: Scream

Monkey-Ed Movie: Scream (1999)

Krátký komediální snímek ze série "Monkey-Ed Movie" od režiséra Toma Sterna. V tomto díle budou naši opičí přátelé parodovat velmi známý horor Scream.

Nejúžasnější videa světa

Nejúžasnější videa světa (1999) (pořad)

Nejúžasnější videa světa jsou klipy, ve kterých jsou lidé blizoučko smrti, ale přežijí. Zajímavé je, že se pořad skládá z amatérsky natočených videí. Vždycky na konci je komentář toho člověka, který málem zemřel.

Newark Athlete

Newark Athlete (1891)

Snímek z roku 1891 trvající patnáct vteřin zachycuje muže točícího jakýmisi paličkami.

Old Friends

Old Friends (2006)

Patnáctiminutový film Old Friends z roku 2006 od režiséra Saw VI Kevina Greuterta je zneklidňujícím hororovým thrillerem o jedné rodině.

Panorama of Calcutta

Panorama of Calcutta (1899)

První dokument jaký mohlo lidské oko zpatřit trvá necelé dvě minuty a pochází s Indie z devatenáctého století.

Reklama