Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 270)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

První půlka se mi líbila víc než půlka druhá která je přitom akčnější. Začátek se také nese více v duchu prvního filmu, později se to přehoupne až trochu do parodie, díky McGregorovi, kterej se do filmu absolutně nehodí, na druhou stranu bitky s ním jsou zase OK. 3 hvězdy.

plakát

Lovci z konce světa (2024) 

Pár scén je hodně dobrých, především akce v paneláku ke konci, monster tu nakonec moc není. První polovina slabší, čekal jsem od toho trochu něco jiného. Pro akce chtive se to celkem dá, ale jinak moc nečekejte.

plakát

AKA (2023) 

Slušná žánrovka, která nepřináší nic nového, ale když dojde na akci, tak je sympaticky kontaktní, hlavní hrdina správná mašina. Lepší 3 hvězdy.

plakát

Barbie (2023) 

Nejsem holt cílovka, nebyl jsem schopnej na to koukat dýl než 20 minut.

plakát

Bastard (2023) 

Parádní historické drama z drsného prostředí dánských vřesovišť, pomalejší vyprávění, výbornej zarputilej Mikkelsen. Jen ten úplnej závěr mi tam tolik neseděl, ale celkově slušné 4 hvězdy.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Ty bláho, takovýhle hnusný triky jsem viděl naposled snad před dvaceti lety a ještě u levnejch béček. Tady není ani nejmenší snaha udělat to koukatelný, ta zadní projekce na lodi je něco úděsnýho. Funguje docela pouze špičkování Stathama a Stallona ze začátku a pár bitek Uwaise a Jaa.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Slabší 4 hvězdy, kupodivu jsem se celkem bavil a nejvíc mě otravovalo hlavně to CGI na každém rohu. Podle ohlasů jsem čekal průser a možná i proto jsem nebyl tak moc zklamaný. Že je Indy už starej je prostě fakt, který jsem akceptoval a s tím na film i koukal. Závěrečná třetina hodně fajn.

plakát

Invalida (2023) 

Silné čtyři hvězdičky, opravdu zábavné vyprávění a parádně podané. Světový vizuál, dobří herci a kupodivu i slušné akční scény, když už na ně dojde, jen ta závěrečná byla moc přerušovaná na můj vkus. Super.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Parádní akční řemeslo. Výborná choreografie, obsazení super, kamera a vůbec výtvarná stránka je taky výborná, ale začala mi vadit ta záměrná Wickova málomluvnost, respektive že většinou jen řekne to své yeah, dále pak přestřelená stopáž, rozhodně se mohlo pár scén vynechat, nebo zkrátit, viz přestřelka na schodech ke konci. Naopak musím vyzdvihnout scénu z ptačího pohledu s brokovnicí plivající oheň, lahůdka :-) Skvělej byl taky Adkins v roli tlouštíka. Takže výhrady mám, přesto je to na slušné 4 hvězdy.

plakát

Make My Day (2023) (seriál) 

Slušné scifi se specifickou animací, která by na jednu stranu mohla být lepší, na druhou není aspoň tuctově stejná jako většina ostatních anime. Příběhově fajn, pořád se něco děje, skoro nejsou hluchá místa, prostředí super. Jediné co mi tam vadilo byla ta holka, ale dalo se to. Hudba taky fajn.