Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (47)

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

"The world would be a poorer place without Doctor Who." - Steven Spielberg

plakát

Girls (2012) (seriál) 

hipster sonda do dívčího srdce. seriál mě zaujal, je dobře natočen, ale holky jsou strašně nesympatické (Hannah!) a jejich osudy mi byly naprosto ukradené. taky bych řekla, že je to spíš drama, než komedie- člověk se moc nezasměje...

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

carry on my wayward son...

plakát

Stuart: Život pozpátku (2007) (TV film) 

kdyby to natočil režisér se zvučným jménem a miliónem dolarů v kapse pod aktovkou velkého studia, je z toho oscarové drama. takhle je to bohužel jen podprůměrná adaptace se skvělým Tomem Hardym, kterému zdařile sekunduje Benedict Cumberbatch.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Fincher odvedl kvalitní práci, jakou můžete při točení remaku už tak dobrého filmu, udělat. jediný problém jsem měla s "romantickou" linkou mezi Lisbeth a Mikaelem- ta to celé zabila. a ačkoliv je Mara dobrá herečka, Noomina Lisbeth byla věrohodnější a sympatičtější. u mě vede původní švédský film. jo, a Trent Reznor a Atticus Ross jsou šikovní kluci.

plakát

Noc hrůzy (2011) 

slušný remake, který paroduje sám sebe. atmosféra je ucházející a Colin proklatě hot. pravděpodobně asi jeden z mála slušných upírských filmů po roce 2008.

plakát

Disaster Movie (2008) 

1* za juno, princeznu a fuck song na konci.

plakát

Stand Up!! (2003) (seriál) 

děj se dá shrnout do jedné věty: parta kluků se snaží přes léto přijít o své panictví. celkem chabá zápletka pro 11ti dílné dorama, co? jenže! pro svůj specifický humor (který zřejmě nesedne každému) je to hlavně neuvěřitelně pohodové dorama o přátelství, dospívání, jednom parném létu a... no, sexu. díky tomu se kluci snadno dostávají do situací plné epických momentů. XD dalším plusem jsou postavy, jejichž charaktery jsou i přes svou jednoduchost a hloupou roztomilost docela sympatické a vy jim nakonec stejně budete ze srdce přát, aby konečně zasunuli. :) jednoduše takový ten typ dorama, kde nic neočekáváte, uvolníte se a dobře se bavíte. já se bavila královsky. ...a navíc vidět známé tváře japonských idolů jako "doutei boys" ♥