Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (16)

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

S radostí dám 5 *. Na českou komedii je to prostě zábavný , malý Richard mě fakt bavil a hloupost Laviho taky  :) ano dalo by se říct že je to hloupá komedie ale je to opravdu oddychovka :)  Herci sympatický pan Štáfek udělal supr film i roli :)

plakát

Odd Taxi (2021) (seriál) 

Upřímně to že jsem dal tomuto anime šanci bylo kvůli vysokému hodnocení csfd. A neprohloupil jsem je pravda že celý příběh je pozvolný a dává Vám střípek za střípkem. Toto anime jsou příjemné puzzle kde až na konci po složení zapadnou veškeré informace , které Vám dali. Taxikář spojuje informace svými myšlenkami a konec ze kterého jsem si totálně sedl na prdel jsem dlouho nezažil. A hlavně i když na první dobrou to vypadá jako cajdák, taxikáře si oblíbíte pro jeho povahu. Vřele doporučuji každému a jen TO ANIME JE ZRADNÉ A TO V TOM : že je pozvolné a svoje velké kvality ukazuje hodně pomalu takže lidi co se podívají na 3 díly mohou dropnout a tím se ochudit :) lidi dejte tomu všech 13 dílu a nebudete zklamaní :)

plakát

Fumecu no anata e (2021) (seriál) 

Nu tento sníměk byl pro mě zajímavý , nedokážu se na něj koukat :) , tak nějak mě chytl a u 6-7 dílu přestal bavit :) ale stejně dokážu říct , že je to velmi zajímavé anime , jen se mi nelíbí jak se směřuje :)  ale mnoho lidí ho budou milovat  , zkuste to tohle anime je jako ananas na pizze někdo to miluje a někomu to nesedne :)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Fantastické zpracování postav, každá postava má unikatní přiběh , příbehy se prolínají interaktují mezi sebou a postavy se rozvíjejí. Dají Vám šanci zamilovat se do postavy a prožít její osud. Hlavní postava má vývoj jak kokot. V prvním díle mě sral tak moc , že málem jsem seriál dropl.  Dobře , že jsem neudělal a s radostí dávám 5 * za vychutnání si tohoto počinu a nyní na mě čeká pan witcher :)

plakát

Log Horizon (2013) (seriál) 

Nu seriál Log Horizon není pro mě :)  z jednoduchého důvodu očekávál bych více soubojů a méně politikaření :) , ale zase  co se týká reálnosti tak asi špička ale nejspíše to je důvod co mě na tom štvě :) ale pokud někomu nevadí politikaření jako mě rozhodně top anime :)

plakát

Araburu kisecu no otome-domo jo. (2019) (seriál) 

Nu celý anime pojednává o pocitech dospívajících ovšem takovým způsobem , že vzpomínáte na své ,,hovězí léta'' a hladí Vás to po duši, a pokud jste v těchto letech ukáže to , že nejste vlastně sami. Je to roztomilé vkusné a i mě jako klukovi to pohladilo duši takovým způsobem že jsem o 4 hvězdách ani neuvažoval :)

plakát

Black Widow (2021) 

Moc moc moc jsem se těšil na oblíbenou agentku  Romanovou , ale je pro mě těžké dílo hodnotit. Vlastně jsem cítil pachuť zklamaní , měl jsem pocit nějaké minulosti , přidání do shield výcvik  , nějaké přátelství mezi vdovami , jak unikla z červené komnat a bohužel , žádné odpovědi.  Čekal jsem něco na styl rudá volavka.  Nataša málo v mých očích vynikla oproti avengers (a mám pocit , že její sestra vynikala o dost více než nataša což nechápu když to je rozvíjející postava ). A otec nataši byl strašný pako že místama mě jeho buranství až štvalo.  Možná se mi to za pár dní rozleží ale za  za scarlet + oblibenou herečku z boj s rodinou kde byla úžasná dám 3 * ale spíše sentimentální :)

plakát

Thunder Force (2021) 

Nechápu jak takovýhle zábavný dílo může mít 32 % ? jako co za kupu hovadin jsem tu viděl a mělo to hodnocení 50 % bych nenapočítal na prstu rukou somálské vesnice :) Rozhodně komický pojetí hrdinů , speciální efekty a fakt jsem se u toho nasmál :)

plakát

Sacuriku no tenši (2018) (seriál) 

Perfektní začátek, mizerný prostředek kolem LSD kněze a pak zase dobrý :) sice to ztrhlo jednu hvězdu ale pořád zajímává podívaná o nezvyklém vztahu. DOst zvratů , překvapivý vývoj když moc nepřemýšlíte :) sympatický postavy jen bych dal více pater a více takovýhle zajímavých postav :)

plakát

Kimi to boku no saigo no sendžó, aruiwa sekai ga hadžimaru seisen (2020) (seriál) 

Nevím vám, celý tohle anime začíná slibně , sympatický postavy supr boje , ale čím déle koukáte tím více přibývá zápletek , tím více přichází otázek. Postavy děj fajn ale bud delší anime a nebo ukončit nějak takhle to je prostě meh