Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (142)

plakát

Duše špióna (2015) 

Vyznění filmu docela dobře vystihl(a) pakobylka, film jeo tom, že stát se agentem znamená zvolit mezi osobním štěstím, rodinným životem a slušnou mírou cti nebo falší, přetvářkou samotou a neustálou obavou, z které strany přiletí zrada to druhé.Tento film má však podivný scénář, hlavní hrdina se chová divně a ze všeho nejhorší je konec, míří do záhuby, dozví se to ještě relativně včas a stejně nechá zabít toho, kdo ho na zradu upozornil a pokračuje vstříc záhubě. Ano, člověk by mohl říci, že se třeba rozhodl do ní jít, protože je unavený životem a nechce zbytek života utíkat, ale takto to zahráno nebylo, sehráno to bylo tak, že je hlavní hrdina fakt tak hloupý no a za hloupost dost předvídatelně zaplatí.

plakát

Ecce homo Homolka (1969) odpad!

Komunistická agitka o pražských pepících. Spolu s Anděli na horách apod. dílky zasloužený odpad.

plakát

Equalizer (2014) 

Nenáročný film, ale ve svém žánru to lepší. Žádné přehnané utápění se hlavního hrdiny v alkoholu, vzpomínkách ala Poslední skaut. Filmu bych vytkl pomalou a rozvláčnou první půlku, ta byla na horší tři hvězdičky, jak ale na scénu přišel Nikolaj, začalo to mít spád, takže za zbytek čtyři, průměr celkově lepší 3 hvězdy.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Mé očekávání bylo naplněno a po slabší dvojce je trojka opět dobrá. Akce, dialogy, klasika, jen bych příště ubral na omladině, tenhle styl osmdesátých vyžaduje "osmdesátníky", pokud by se v budoucnu měl klást důraz na mlaďochy, série ztratí smysl..

plakát

Felipe ha gli occhi azzurri (1991) (TV film) 

Nejsi jediný, jen jsem to furt nemohl najít, i já si pamatoval Felipe z Filipín ale nikde nic! Jediné, co mi nesedí je TV seriál, dle mne to byl celovečerní film a pořád mám v podvědomí, že k tomu byla jako nosná skladba použita píseň Fade to Gray od Visage. Výborný a smutný film. Nejmenovala se ta kamarádka Celestýna?

plakát

Forrest Gump (1994) 

Vynikající film, i když o trošku méně než Vykoupení z věznice Shawshank, kterému ale vyloupil snad všechny Oskary. Výborně a vtipně poskládaný děj, pěkné vkoláže do skutečných událostí a televizních záběrů. Co ale tento film povýšilo do kategorie nejlepších filmů je muzika, která je naprosto geniálně poskládaná v historickém kontextu aktuálně probíhajícího děje s aktuálně frčící produkcí a de facto dělá tento film.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Bender či Fry dobrý, ale to je málo. Tento seriál je dělaný podobným týmem jako Simpsonovi a je to z toho sakra poznat. Celkově průměr 50-60%.

plakát

Gangsterova milenka (1975) 

Klasicky italská uřvaná komedie, která ale vlastně moc nepobaví. Sophie Lorenová hraje sexi prostitutku, ale těch 41 je prostě vidět a je to tedy dost nevěrohodné. Vtipný komentář: pytlik

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

Tento film by unudil k smrti i mistra světa v nudění. Patetické, filozofie tolik, že by se i Kant picnul.

plakát

Haló, tady Indie (2010) (seriál) 

Málo seriálů má konstantní úroveň zábavy. V tomto mne každý díl pobavil, každý díl mi neuvěřitelně utekl a to je znak velmi solidního seriálu. Palec nahoru mu dávám i pro ústřední téma - čekal jsem, že po dvou třech dílech bude téma plně vyčerpané a bude následovat strojová nuda a díl od dílu dojemnejší příběhy, vážnější zápletky v mezilidských vstazích a v křeči největší muzikální díl typu "zpívá celá rodina" jako ve většině amerických seriálů. Naštěstí tohle není případ tohoto skvělého seriálu.