Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (142)

plakát

Odsouzen k smrti (2007) 

Tento film má být mementem, jakýmsi pamfletem proti trestu smrti, nicméně dělá to tak špatně, že pár odpůrců po shlédnutí muselo přeběhnout. Jde o to, že tento film střídal jedno klišé za klišé, až se uklišoval k smrti a neřekl vlastně nic.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) odpad!

Kdo chce vidět vizuálně přeplácanou nudnou a bezobsahovou romantickou týnejdžrovskou komedii "Jak beznadějný looser k holce a bohatství za pomoci transky a pár dalších dětí přišel", nechť se dostaví, pro ostatní naprostá ztráta času.

plakát

Magnolia (1999) 

O ničem, divné, celé jsem to nedal, proto hvězdička, chci věřit že se našly části filmu, které aspoň tu jednu hvězdu "utrpěly".

plakát

Drive Angry (2011) odpad!

Plytká zápletka, samé honičky, explodující auta, dostatečné množství psychopatů, nadpřirozeno a úchylný scénárista, který neopoměl do tohohle odpadu ještě přimíchat ujetý sexuální scény, zřejmně podpora prodeje produktu. Film už nedokázali zachránít ani jako vždy krásná Amber a vynikající William Fichtner.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) odpad!

Naprostý odpad. Klasika z dílny podle schématu "Vem něco, co je úspěšné a opič se, jen buď ještě pitomější, úchylnější a sprostější". Proti tomuhle je i Futurama, jako vykrádaný originál, skvělý seriál (který jinak není).

plakát

Interstellar (2014) 

Zmatené, pitomé, konec je jak z dílny tvůrců Kameňáku, jedna hvězda za efekty, jinak odpad.

plakát

Špion, který mě miloval (1977) 

Jeden z nejslabších Bondů. Bez myšlenky, klasický céčkový akční film, kde furt někdo někoho bezmyšlenkovitě honí jen proto, aby ho honil a natáhl tak film, do toho hraje špatný hudební podklad. Propracovanost, scénář, střih, kulisy vše vysloveně mizerné.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Ač to zde uvedené není, kolem filmu se zřejmně, dle titulků, točilo hodně rumunů, bulharů apod. Nemít to název, jaký to má a nehrát v tom Bruce Willis, tak by jste si řekli takový poctivý odpad v rumunsko-bulharské koprodukci objevující novou kategorii, kategorii D, jaký točí Stevan Seagal nebo Jean-Claude Van Damme. Kvalitní herec, jakým je Bruce Willis beze sporu je by měl mít dost soudnosti a do takovéhohle paskvilu nejít.

plakát

Kopyto (1981) 

Můj nejmilejší a nejoblíbenější film z dílny vynikajícího Francise Vebera.