Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (2022) odpad!

Tfuj, hnus, stud.. Bud se chudák musí obracet v hrobě, je to znesvěcení jeho památky a nejhorší film všech dob, co kdy, mohl vzniknout. Snad ani "Když draka, bolí hlava" nebyla, taková ubohost a to už je co říct.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Opět se potvrdilo pravidlo, jakmile Američani přetočí evropský film stane se z něj propadák. Jak řekla má kamarádka:"raději si vrážet manikurni nuštičky pod nehty" než sledovat tuhle hrůzu. Agatha se musí obracet v hrobě po předvedení téhle hrůzy. Jednu * jsem dala jen ze solidarity k Armiemu, jinak si to zaslouží označení ODPAD!!!

plakát

3Bobule (2020) 

Po předchozích dvou dílech, které příjemně pobavily se při sledování třetího dílu doslova nutíte zůstat u televize až do konce. Nudné, táhlé a se směšným "mafiankem", který je jako jediný "k smíchu"... 🤮

plakát

Můj kamarád drak (2016) odpad!

Další americká slátanina na téma:"dospělý kokot dítě záchranář"..

plakát

Alfa (2018) 

Osekej pazourek, dostaneš nakládačku a vyrazíme na lov... S nesmyslným řevem se vrhneme proti "bizonum", kteří jako jeden nám vyrazí vstříc... Jediné co se dá ocenit (alespoň jednou *) je herecký um "vlka" , jež ztvárnil Alfu..

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Už po prvních minutách jsem měla chuť přepnout na jiný kanál.... Slovenština Karla Gotta je stejně úmorná jako poslouchat pražáka, který se snaží mluvit moravský.. Ovšem děj, který se odehrával dál, byl snad to nejhorší co jsem doposud viděla. Dokoukat až do konce nebylo snad nikdy těžší.. Je jen škoda dobrých herců, kteří se na téhle tragédii podíleli..🤬