Skvělé zakončení unikátní série, jenž je zářným příkladem filmů s netypickými konci, ve kterých záporák opakovaně vítězí. Opět nechybí trocha nostalgie.
Skákání z jedné časové linie do druhé mi až tak nevadí, naopak je beru jako výzvu. Avšak muži hrající ženy a ženy hrající muže to dost kazí. A co sakra znamená ta vytetovaná kometa?
Podle procent zde na čsfd jsem čekal víc. Hromada zpomalených záběrů, dlouhých pauz v konverzaci s hlavním hrdinou a divný konec? To opravdu není můj šálek kávy....taky že kafe nepiju. Tu nemastnou, neslanou omáčku zachraňuje skvělý výběr hudby.
Pecka. Filmy jako tento patří mezi mé nejoblíbenější. Narážky na náboženství (např. 10 přikázání na krabicích od pizzy) a samotného Mr. Blue Sky tomu dodaly správný říz. Škoda jen, že prvních 20 minut, kdy všichni mluvili jen pravdu, bylo přeplněno spoustou informací, které si postavy vůbec nemuseli sdělovat. Suma sumárum 4* a "jestli mi ihned nedáte, bude konec světa!"
The Titan (2018)
odpad!Od zajímavýho začátku to šlo stále jen z kopce, až to skončilo daleko za hranicí hrozný blbosti.
Ready Player One: Hra začíná (2018)
Perfektní film, taková spousta referencí.
Valerian a město tisíce planet (2017)
Vizuálně pěkné, ale se slabou zápletkou, klišovitým koncem a nepřesvědčivým obsazením ústřední dvojice.
Šingeki no kjodžin ATTACK ON TITAN: endo obu za wárudo (2015)
odpad!obrovský zklamání
Krotitelé duchů (2016)
Jedna hvězda za cameo... camea. Víc si to nezaslouží.
Saw 3D (2010)
Deadpool (2016)
Bravo!
L. A. - Přísně tajné (1997)
Vynikající zápletka. Z mého pohledu má film jedinou vadu a to pomalý rozjezd příběhu.
Carrie (2013)
odpad!Nekoukejte na to. Je to neskutečně moc blbý.
Chceš pěstí? (2013)
Poměrně kvalitní zpracování typické dějové linie. Jen nechápu, kterej chytrák tomu dal českej název "Chceš pěstí?".
Osudový dotek (2004)
Od začátku to vypadalo divně, pořád jsem si říkal, co to má znamenat? Vysvětlete to už! A pak... mmm... pak je to prostě skvělej film.
Eragon (2006)
odpad!Jak to sakra mohli tak hrozně podělat? Vždyť přece točili podle úspěšný knižní předlohy. Ale oni si řekli ne. Proč udělat dobrý film, když můžeme natočit takovou blbost. Hergot vždyť ani elfka nemá ve filmu špičatý uši a odkdy mají draci opeřený křídla?!?
Andělé a démoni (2009)
Po druhém shlédnutí, které jsem absolvoval po přečtení knihy, musím jednu hvězdu ubrat. Tolik odlišných věcí od knihy mně prostě vadí.
Herkules (1997)
Jednoduše geniální. Hades neměl chybu.
Atlas mraků (2012)
GANTZ (2010)
Příběh - dobrý; hromada nesmyslných scén - špatný. Nač spěchat, počkám přeci, až kámoši vykrvácí a seberu všechny body pro sebe.
Hledám Amy (1997)
Tento film pro mě byl velmi emotivní...vážně...takovej vztek u mě film snad ještě nevyvolal.
Nezastavitelný (2010)
odpad!Panebože to byla ale blbost...
Dogma (1999)
Ty dialogy! TY DIALOGY! Víc filmů jako je Dogma.
Zrození Planety opic (2011)
odpad!Už je to dlouho, co jsem se naposled u filmu tak příšerně nudil. Malarkey napsal: ,, ...je to celý hrozně blbý," a s tím musím souhlasit. Pitomý opice.
21 Jump street (2012)
No ty vooole, to byl nářez. A jak je v poslední době tradicí, je ve filmu náznak možného pokračování. Už se těším.
Číslo 9 (2009)
Rád si odpočinu u dobrého filmu. Jindy zase stačí relaxovat přiložením magnetu k hlavě. Aahhh....
Gekidžóban Naruto: Blood Prison (2011)
Ehm...to jako vážně? 2 hvězdy za vtip, začátek a pár skvělých pasáží v závěrečný bitce.
Avengers (2012)
A W E S O M E !
Drive (2011)
Drive Angry (2011)
Milton: Ahoj. Co ty na to? Účetní: Viděl jsem lepší. - Co já na to? Ztráta 100 minut času.
Skyline (2010)
odpad!Ach jo, to jsem zas jednou narazil na pěknou blbost...ani Chris Turk a Angel Batista nezlepšili celkový dojem.
Princ a pruďas (2011)
Jeden z nejperverznějších filmů, které jsem kdy viděl.
Ultimate Avengers: Konečná pomsta (2006)
HULK je z nich stejně nejlepší mlátička, nepochybuju, že by si je podal všechny ;)
Umění lhát (2009)