Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Obsahy (10)

Daddy's Girl

Daddy's Girl (2018)

Dívku drží v zajetí její vlastní nevlastní otec, který je sériovým vrahem. Ve svých násilných zločinech ji používá jako návnadu pro potenciální oběti. Když se policie dostane na jejich stopu, dívka se musí rozhodnout, zda je připravena jít proti maniakovi.

Superman: Man of Tomorrow

Superman: Man of Tomorrow (2020)

Animák Superman: Man of Tomorrow se zaměřuje na Supermanovy začátky, když se musí postavit proti meziplanetárnímu žoldákovi Lobovi a nebezpečnému Parasiteovi.

Soudcova dcera

Soudcova dcera (2020)

Agent tajných služeb musí ochránit dceru člena nejvyššího soudu před teroristy, kteří ji chtějí unést.

Vtorženije

Vtorženije (2020)

S pádem mimozemské lodi se Juliin život změnil, nyní o tři roky později se lidstvo chystá zažít nové setkání.

Kaleb: Pes hrdina

Kaleb: Pes hrdina (2019)

Kaleb, milovaný německý ovčák, je oddělen od své židovské rodiny, když vstoupí v platnost Norimberské zákony. Je adoptován důstojníkem SS, který ho trénuje, aby útočil na Židy v koncentračním táboře. O Kaleba je dobře postaráno a jeho práce je dobrá až do jednoho dne, kdy rozpozná známou vůni. Jeho původní pán, mladý chlapec jménem Joshua, dorazil jako vězeň tábora. Kaleb neztratil svou loajalitu k Joshuovi, který dostane práci – krmení zvířat – a může trávit čas s Kalebem. Když je Joshuův život ohrožen, společně unikají z tábora. Po měsících zážitků blízkých smrti najdou nerozlučnou dvojici partyzáni, kteří pomohou Joshuovi bezpečně se dostat do Izraele.

Gundala

Gundala (2019)

Indonéský superhrdina komiksů a jeho alter ego Sancaka vstupují na filmová plátna, aby bojovali s bezbožným Pengkorem a jeho ďábelským oddílem osamělých vrahů.

Torden

Torden (2020)

Fantasy dobrodružný film Mortal vypráví příběh o mladém muži, který objevuje, že má zvláštní schopnosti podobné bohu, které jsou založeny na norské mytologii.

The Go-Go's

The Go-Go's (2020)

The Go-Go's jsou jedna z nejúspěšnějších ženských kapel všech dob. Tento dokument ukazuje raketový vzestup kapely zrozené z punkové scény LA, která nejen zachytila, ale vytvořila zeitgeistu.

Die Hart

Die Hart (2020) (seriál)

Smyšlená verze Kevina Harta je unavená tím, že je jen pomocník. Brzy se však splní jeho přání, když je mu nabídnuta velká role. Celé to má jeden velký háček. Kevin musí nejprve vystudovat největší akční školu na světě.

Greyhound

Greyhound (2020)

Ve strhujícím příběhu inspirovaném skutečnými událostmi z druhé světové války vede kapitán Ernest Krause (Tom Hanks) mezinárodní konvoj 37 lodí. Jedná se o nebezpečnou misi napříč Atlantikem, jejímž cílem je dopravit tisíce vojáků a potřebné zásoby spojeneckým jednotkám.

Reklama