Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (73)

plakát

Hrubý střih (2022) odpad!

No prostě nuda nuda šeď šeď!!! No Fuj.

plakát

Vlkodlak: Noční lovec (2022) (TV film) 

Vážně povedené, chytré a svižné. Nádech nostalgie pro milovníky starých hororů.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Odchody (2022) (epizoda) 

Nemůžu jinak. Filmy mám hrozně rád ale seriál jim zatím čest nedělá. 5tý díl bych popsal asi takto: Pokud by si člověk po 4tém pustil až 6tý díl o nic by nepřišel, možná by si toho ani nevšiml. Vždyť se tu nic nestalo, ani jeden děj se vůbec neposunul.

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička - Prostě Jen (2022) (epizoda) 

Nevím co všem vadí, je to odlehčené, vtipné a nenáročné - no a co? Proč ne? Když po 4té epizodě ztratil Wandavision sitkomový formát tak se to nelíbilo...a tady to budeme odsuzovat? Nestydím se říci, že se mi tento seriál líbí a jeho lehkost koresponduje s komiksovou předlohou... ta byla velmi podobně laděná.

plakát

Samaritán (2022) 

Netvrdím, že je to obrovsky závratný film, ale opravdu si nezaslouží tak nízké hodnocení. Proto dávám max a nestydím se říci, že se mi opravdu líbil. Celkem jednoduchá oddechovka na večerní relax. Určitě se ještě někdy podívám znovu. Co musím vyzdvihnout je, že nám film dává prostor pochopit, dle svého, motivy hlavního hrdiny a nevysvětluje vše. Je na každém aby si domyslel jak to celé bylo a to již není tak časté. Obvykle je vše v takových filmech nalajnované. Přirovnal bych to ke knižní tvorbě Markuse Heize, který také nevyzradí vše a je na každém jak si příběh sám přebere a pochopí.

plakát

Ms. Marvel (2022) (seriál) 

Já, který dávám téměř všem marvelovkám 5* nemohu jinak. Slabý děj, absence záporáka a pouze prezentace kultury Ms. Marvel. Vystříhat z toho tuto propagandu zbyly by jen cca dva 45 min. díly. Na rovinu říkám, že kdyby to nenavazovalo nedodíval bych se.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Bohužel jedna z mála marvelovek, která mě zklamala. Pro mě moc infantilní a přehnané. Vtipy na sílu. Ale jak říkám raději v kině špatná marvelovaka než cokoli jiného.

plakát

G. I. Joe: Snake Eyes (2021) 

Dlouho jsem přemýšlel proč byl pro mě tento film zklamáním. Pozor SPOILER! Film má netradiční zápletku, kdy je hlavní hrdina 90% času v podstatě záporný zrádce. Zajímavé a jistě vybočující ze stereotypu. Nechybí ani slušné boje, prohlubování postav i logika motivů. Tak v čem to je? Po pár dnech jsem na to přišel. Snake Eyes zde zcela rozbourává Moji nejoblíbenější postavu Snake Eyese z původního filmu. Vše co ho dělalo čím je zde chybí. 1. Nikdy nesundává helmu - zde si ji vezme na posledních cca 20 vteřin. 2. Složil slib mlčení, v celém filmu nepromluví ani slovo - zde kafrá jako by se nechumelilo. 3. Je to od mala mistr boje - zde je veskrze průměrný a má na něj několik lidí. Kdyby se film jmenoval jinak a nesnažil se navazovat, věřím, že by se mi líbil mnohem víc.