Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (394)

plakát

Bullet Train (2022) 

Vlak plný "záporných" postav, jen vlakový průvodčí je Hrdina.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Moc se toho oproti minulém dílu nezměnilo. Jen to ta omáčka trochu prořídla a zhořkla.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Jsem si nebyl jistý jestli se dívám na film s 007 nebo 47.

plakát

American Horror Story - Roanoke (2016) (série) 

První polovina byla skvělá, pak už to šlo postupně dolů. Je třeba pochválit, že ne celá série byla jen o tom co se v tom domě vlastně stalo, ale že to postupně obměňovali a dodávali tomu více šťávy. Nebo krve? V této sérii hodně přitlačili na pilu, já osobně to až tak brutální nepotřeboval. Nejhorší z druhé poloviny nebyl ani tak děj jako kamera. Chápu, že to chtěli mít trochu autentické, ale kdo se má na tu roztřepanou kameru, ve které bylo kulové vidět, koukat. Výsledkem si nemyslím, že by to byla nejslabší série, jak se tady ukazuje. Ale zas na druhou stranu je dobře, že to je jen deseti dílná série.

plakát

Love, Death & Robots - Noc ryb (2019) (epizoda) 

Jakmile jsem uviděl název a viděl, že se to odehrává v poušti, řekl jsem si je to to co si myslím? Ano je. Na motiv povídky Fish Night/Rybí noc - Joe R. Lansdale.

plakát

The Toxic Avenger: The Musical (2018) (divadelní záznam) 

Ještě než skončila první písnička, tak už jsem veděl, že to bude skvělé. Výborné písničky, vtipy, satira, dokonce i Dr. Scott a Brad s Janet navštívili Tromaville! Jen jedna věc mi vadí, a to že jsem to neviděl na živo, ale to možná ještě půjde napravit. Tromaville If the polution doesn't get you, the aroma will

plakát

Final Space (2018) (seriál) 

Není to dokonalé, není to průměrné, je to prostě chookity. Sjel jsem to na jeden zátah, a nebyla to až tak špatná jízda.

plakát

Smrtonosná zbraň (2016) (seriál) 

Dívat se na to dá, takže tomu určitě dám šanci. Postavy sice nejsou tak charismatické jako Gibson a Glover, ale až si na ně zvyknu tak s nimi nebudu mít problém. Nějaká ta hláška v pilotním díle byla, což se od Zbraně očekává. Prozatím průměr, ale myslím, že se z toho může vyklubat nadprůměr. Po dokoukání první série musím zvednout hodnocení. Narozdíl od SW tady mám pocit, že se dívám na Smrtonosnou zbraň, akce, humor. Ano je to třeba si zvyknout na jiné představitele. S Riggsem jsem spokojen; Murtaugh v pohodě, jen mi přijde vzhledově mladší; psycholožka v pohodě, Leo Getz měl zatím jen epizodní roli, takže uvidíme později. Takže pro mě suma sumárum, hodně velká spokojenost.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Já prostě nemůžu najít nic, za co by si ten film zasloužil hvězdičku. Uvažoval jsem, že si pustím původní trilogii na spravení, kurňa, ale i na ni mě přešla chuť. A za to si lepší hodnocení nezaslouží. Edit. Skoro o týden později nad filmem přemýšlím, pomalu některé věci dávají smysl, ale pořád tam je spousta věci, které se mi nelíbily nebo nehodily do SW filmů.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Pilotní díl mě nepřemluvil k tomu abych pokračoval ve sledování. K tomu mě přemluvilo vychvalování všech kolem, jak je to super. Po pár epizodách musím říct, že to není až tak špatné.