Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krátkometrážní

Recenze (38)

plakát

Děti ráje (1945) 

Bez vynikajícího lektorátu na LFŠ bych si film tolik neužil...

plakát

Imaginaerum (2012) 

Nesnášim kukuč Anette Olzon, který hází do kamery ve filmu i v klipech. Naštěstí už ho od října nehází ani do publika. Tak to je z připomínek asi všechno...

plakát

Zaváhání (2011) (amatérský film) 

Hluboká myšlenka v jednoduchém příběhu, zajímavě vizuálně i režijně zpracovaném. V pár minutách vykreslené tři typy lidí: Jeden by měl být připravenější, druhá by se měla víc dívat kolem sebe, třetí by by se měl naučit jezdit na kole.

plakát

Živák (2009) (pořad) 

Skvělý nápad, škoda jen, že ne vždy vítězily kapely které umí nejlépe hrát, ale ty, které byly divákům nejsympatičtější, což pořadu hodně uškodilo i na sledovanosti.

plakát

Arizona Dream (1993) 

Jeden z filmů, který není důležité pochopit, ale prožít. Jako Malý princ. Spousta motivů, pocitů, myšlenek a každý si z toho může vzít něco jemu blízké.

plakát

Mizející místa domova (2010) (seriál) 

Příjemě a zajímavě odvyprávěná historie, popříadě legendy míst, o kterých se málo ví ale jsou zajímavá. Vždy zatoužím navštívit místo, ke kterému se odvysílaný díl vztahuje.

plakát

Titus (1999) 

Co mi vadí na všech divadelních i filmových zpracování Shakespearových dramat je neschopnost vnášet nové prvky, jakoby to tvůrci považovali za neúctu k autorovi a snaží se inscenaci udržet v původní podobě, tak jak se dílo hrálo za Shakespeara. Titius je v tomto vyjímkou a odvážně do prostředí starověkého Říma míchá prvky z různých historických období, nejčastěji 20. století. A znevažuje to snad dílo? Ne, dělá ho to svěžejší a divák si konečně nepřipadá,jakoby se vracel do renesance.

plakát

Brejkovat 2: Electro bugalú (1984) 

Elektročastuška - Bez simultánního dabingu v podání Samathy Bifidus a Jiřího Flígla a nápaditého překladu by to asi po 15 minutách, kdy by se okoukaly všechny módní bizarnosti, začala být nuda. Takto, neskutečná zábava a nezapomenutelný zážitek z LFŠ 2015.