Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (351)

plakát

Dabing Street - Monitoring (2018) (epizoda) 

„To je ten tenista?!“ Na co asi Kros příjde? Lada! Hm… Hekačka ne… A češi srát neumí? Tohle ne, ale název docela ‚ujde‘. Hodnotu? Dyť můžou bejt rádi, že to fachá… Se pani majitelka dost přepočítala. Tohle je zlo. Sou votázky…Tvl, to je co? Výuka v pití? Tak díky, Krosi. Jde to jaksi do kopru… A rychle… Teď má osud studia v **** Archová. Sešup. A výraznej. Drží to snad jen Adamczyk s Voříškovou.

plakát

Dabing Street - Inzerát (2018) (epizoda) 

Divný natáčení. „Tentokrát jsem mu to řekla.“ To je argument… Lada to u mě vyhrává. Ale David jí zdatně sekunduje. A co na to kapela? Lítost? Po takový době?! Výbornej kytarovej kříž… Pavle, néé… Karle, ty seš vůl. Venku dobrý. David se s tim nesere. A Lada jakbysmet. Dořiti… Z toho bude průser. A sakra… Se trochu přepočítali. David skvěle. Ajta… Pavle, Pavle, tos posral. Tak asi chudák Pavel. Tohle nedal. Ale s autem hezky.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Vietnamská válka filmově a trochu jinak než za Lt. Dana. Myslet si, že se válka zlepší… Naivní představy. Streep je prostě skvělá. 1,35 milionů akcii mi neznělo jako zrovna nízký číslo. Článek v Timesech? Jo, Bobe… A je to! Fakt nepochopim proč v jednom nominovaným filmu zmiňovali jinej. Dobrej rozhovor v obýváku. Záhadná krabice. Článek byl v ohrožení jak lusknutím prsty… Elsbergu, kam´s zmizel? Uff… Pobavil "Toast to the post!" Jo, proč by zrovna takovej křivák jako Nixon přestal posílat svý vojáky do Vietnamu…? Dost bylo sentimentu. Bedny v letadle byly vtipný. Zásadní otázka… 'Anyone have the cable from Dallas in´54?' Tak takhle makaj mravencí… Vietnamskej píseček. Když budete dělat pičoviny, přijdete o kredit. Nebejt tý Streep, nikdo z těch „novinářů“ by si neškrt… A uzávěrka se přiblížila. Skvělý potrubí! Co mělo bejt zdrojem? Bagdikjane… Seš slaboch. Sázení do sazebníku bylo super. Stejně tak celej film.

plakát

Dabing Street - Ceny Františka Filipovského (2018) (epizoda) 

Jó, celá anketa byla… k smíchu. Jó, to mi fakt přijde hnusný. Karel nechce odpovídat a přijde se stejnou otázkou?? Soutěž v páce nebo v…? Ježiš, ženská na přechodu. Tyvole, Karle… Mrtvej dabér? Nemáš rád lidi? Pomůže prášek. Miluju Ladu. Médium (rare) hledala vodu? Chudák Pavel. Zase pití? „Já sem du ch…“ Jak udělali ten hrnek?? Sakra, to je ujetý…

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Začátky budoucí zlatý party. Líbilo se mi, že dokument byl protkaný záběry z doby před ´89. Že byl Bettmen v NBA jsem nevěděl. Díky Gary, žes Jágra s Haškem a ostatními do Nagana pustil. Ano, Kanada, USA… Oni nás srovnávali s Jamajkou v Calgary?? Ivan Hlinka byl pan Trenér. Nezapomeneme, pane Hlinko! Jó, kdo by si vsadil? Rusko… Památné čtvrtfinále s USA. Jasný 1. gól. Vlastně můžeme děkovat mladýmu Růžovi… Jarda! Reichel slíbil vítězství? Kanada… Co říct? Kanaďani byli dál… Důležité je se nebát. Pan Hlinka byl svůj. A chudák Záruba málem přišel o hlas. Gól Kanady naštval kdekoho. Penalty. Národ nedýchal. Reichel skvěle. Škoda Jardova pokusu. A Kanada zemřela. Nájezdy nebo ne… Gretskyho to v tu chvíli muselo zničit. Česká policie nechala pokutový bloky na služebnách? Rusko bude vždy speciální. Pro nás „mladší“ je finále spolu s MS 1996 asi největší zážitek a třeba já hokej pořádně vnímal právě při Naganu. Nejslavnější gól kluka s kanadským pasem. I 20 let poté slzím. Republika naruby a pivo zdarma (se divim, že to pivo u úřadů prošlo). Národ byl pohlcen a pro spoustu z nás je Nagano symbolem pro jedno z největších sportovních vítězství vůbec. S Petrem Svobodou a jeho pasem mi to vlastně nikdy nedošlo. Výborný dokument.

plakát

Dabing Street - Černý prodej filmů (2018) (epizoda) 

Prášky způsobující ‚kurvení se‘? A mně přišlo, že se Eva chová docela dobře… někdy. Ta tabule! Myšička je bůh! „Jsem asi chytnul filcky!“ Výborný dilema se psem a filckama. „Nikdy bych neublížil nikomu, kdo hraje na hudební nástroj.“ Kapela… Definice kopírování… David výborně! Viet! Adamczyk perlil. Co Karel sledoval akcí ‚byt‘? „Třeba není všude porno.“ Dobrý! Evo, Evo… Pavel zdrhající z tržnice výbornej.

plakát

Dabing Street - Supervizor (2018) (epizoda) 

Dabér Brázda. „Jaký tam máte dveře?“ Lado! V Polsku? Samotáři? Brzo… „Lado, prosimtě, podej mi ten pepř.“ A solit je ‚hlädät‘, ne? Chudák jeden vodstavenej. Aj… Brázda. „He got suck… Stuck.“ Dveře devadesátky. Já se Lichýmu nedivim – já Cibulkovou nemůžu ani cejtit. Hlasovej test?? „To člověk neslyší každý den.“ Slova dobře! Brázda krásně střechou!

plakát

Dabing Street - Ženské zbraně (2018) (epizoda) 

Si dělaj prdel, ne? Místnost S? Kunda sem? A já se ptám: Kde je, kurva, ta motivace? „Já si je trochu naťuknu.“ Myšička, nene, že ne? Že to neřek? Ty díry(!) „No a není to škoda?“ Nemyslela Archová, že má Lada osud Studia trochu v ****? „Z neznámýho důvodu ještě nepřišla řeč na to odkud jseš.“„Jako z Dejvic?“ Lada boduje. Čaj kovskij. „Kterej blbec zase volá?“ „My to jenom dabujeme.“

plakát

Master & Commander: Odvrácená strana světa (2003) 

Plachetnice mě vždycky bavily. Piráti? Překvápko kucí! Chudáci ty mladý - pak maj mít odvahu, že? Inu, holt na tom utočící lodě byly lépe, no. Statečnej pacient? Baba. „Prolil na té lodi tolik krve, že by mohla být jeho příbuzná.“ Dobrej doktor. Hezkej model lodi - Joe je borec. Akorát lodička bude trošku ořech, no... „Vyber červa -“ Špatně. Ty sextanty! Přišlo mi, že někdy byla Crowova loď moc na ráně - hlavně přes noc. Solidní bouřka. Rozkaz vykonanej za každou cenu - byl jsem na Paula zvědavej. Hlavně se neodchýlit z kurzu, že? Isabella... Pavouk-mravenec, hmyz-trn a Galapágy. Nedoplnění zásob si koledovalo o průser. Věda stranou - nebo ne? Angláni neradi žáby... Je dobré držet si odstup. Rozkazy sa plňijó. Debilní pták - ještě debilnější doktor. Operace na efekt. Dobře to udělal ten Blakeney. Hezký obrázky. Skvělej byl kontrast přírody, živočichů a houslového podkresu. Strašilka je super tvor. Bez zákluzu byla střelba z děl celkem rychlá. Nebylo radno myslet si, že bitva na lodi bude jednoznačná. Zatímco běžný chlapi odpadávali, vědec měl žně. Super film.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Holubová a Kohák! „Jaký děti?“ Čtvrtníček super! Neřídit se radou mámy ale holky. Taky to tak mnohdy mám. Sumec skvělej. To si ty časy cucal z paty? Sporťák. „Vypadá na šestnáct a je jí šedesát.“ Jó, opilci jsou špatná sebranka. Pán s leguány s penězma fakt neměl potíže. A leguán byl hezkej. Tomu říká dovolená? „Ten by neublížil ani žížale.“ „Žížale jo, na rybách. Propichoval jí háčkem.“ Kohák je supr herec do reklam s kozoborďákem Vlastou, ale tahle role vesnického všeuměla a vztahovýho zkrachovalce mu sedla. Dětský hry? Takový za nás nebyly. A najednou uhýbá holka. Super noční písnička. Hloupej žárlivej „manžel“. Jo, Luboš měl z ničeho nic problémy, který neznal. Sýkora, Sýkora… Luboš s copánkama dobrý. Nové nájemnice? „To se můžete jít klouzat k nám do Tuchlovic.“ Vysvětlení dvou televizí celkem vtipný. Hezký.