Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Sylvester Stallone

Můj nejoblíbenější herec ze všech, naprosto skvělý ve všech rolích. Nedám na něj dopustit, vždy se těšim na jeho nové projekty i když to třeba nebude zas tak skvělý jako je Plán utěku 3. Moje nejoblíbenější filmy ze Stallonem jsou Rocky 3, Rambo 3 a Postradatelní 3 ale jinak i další skvělý filmy jako je Tango a Cash, Rocky 4, Postradatelní 2 a další ale také existuje film který se mi s tímto dokonalým hercem nelíbí Rebel 1973 ale nikdo není dokonalý.

Arnold Schwarzenegger

Arnold můj oblíbený herec už od mala, jako malýmu se mi hodně líbil Terminátor 1.2. a 3 pátej díl už nestál za nic pak se mi hodně líbilo Komando, Predátor a Poslední akční hrdina to byli moje nejoblíbenější až do teď.

Rutger Hauer

Koumák, který nás bohužel opustil. Nejlepší holandský herec kterýho znám, hrál vždy skvěle v každé roli jak padoucha tak i sympaťaka měl jsem ho moc rád.

Mel Gibson

Skvělý herec. Nejlepší filmy Šílený max 2, Maverick, Na špatné straně a spousta dalších rolí.

Dolph Lundgren

Další můj oblíbený herec i když ty jeho poslední filmy jsou horší ale jinak se to i dá, ale nezapomenu na Lungrenův skvělý začátek jako bylo Vládcové vesmíru, Rudý škorpion, Mstitel, Temný anděl, Kamufláž, Zúčtování v malém Tokiu, a nakonec Čas pomsty ale pak ty filmy už byli slabší ale taky to šlo.