Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 320)

plakát

Tunel Omega (1982) (seriál) 

O tomhle jsem neměl vůbec ponětí, že se tohle natočilo a jen žasnu co všechno u nás za minulého režimu vzniklo. Opravdu zajímavé sci-fi o čtveřici jeskynářů, který jsou povoláni k zásahu, ale ve skutečnosti je osloví jiná civilizace a chce je odvézt na jinou planetu. Ale otázka je jestli s tím budou souhlasit. Nejlepší postava je mimozemšťan Bořivoj Navrátil, tomu takové role sedí.

plakát

Holka na krátkou trať (1984) (TV film) 

Příjemný TV film o mladých holkách v textilní továrně, které nic moc nebaví. Dobře se na to kouká, je to o obyčejném životě.

plakát

Venom (2018) 

Moc mě to nebralo, dokonce jsem na to s odstupem možná půl roku musel kouknout znova, abych to dokoukal. Za mě je to takové polovičaté. Prostě jednou a dost.

plakát

Komparz (2005) (seriál) 

Solidní satira ze života komparsistů a hereckých hvězd, které hrají sami sebe a dělají si ze sebe srandu.

plakát

Gotham Knights (2023) (seriál) 

Tohle mě překvapivě bavilo. Tady je to postavené na nové generaci původních postav, což považuji za velice zajímavý nápad. Postavy jsou celkem dobře udělané a některé i dobře zahrané. Oceňuji děj, který se táhne celým seriálem, žádné epizodní díly a nenudí to. Sexuální menšiny jsou tam čistě okrajově až na konci. Jaký to rozdíl oproti třeba strašné teplé slátanině Batwoman. PS. Mám jednu výhradu k dabingu kdy tam řeknou " Toho nezvolí ani do SPD " To mě přišlo hodně za hranou.

plakát

Létání pro začátečníky (2023) 

Docela mě to bavilo, musím říct taková léčba fobie by mě spíše odradila od létání ještě víc. Škoda že toho humoru tam není víc mnohdy to klouže do drama.

plakát

Materské znamienko (1985) (seriál) 

Náhodou jsem na tohle narazil, a velice se mě to líbí. Škoda že k mání nejsou všechny díly, jediná možnost byla pustit si je v němčině, abych to viděl celé. Celé je o přátelství dvou chlapců z nich jeden žije v dětském domově a čeká jestli si ho někdo vezme. Což bylo hodně smutné a zvláště když si ho vybere rodina jako náhradu za mrtvého syna, ale nahradit se prostě nedá každý je jiný. Samozřejmě ho vrátí, protože jsou až moc odlišný (nechápu proč si nevzali holku). Dopadne to jak jinak že ty dva kamarádi se stanou bratry, protože si je rodiče rozhodnou vzít si chlapce domů, když další dítě už mít nemůžou. Velmi smutně na mě působil moment, kdy to chlapcům oznámí že budou bratři a jejich kamarádka Katka tam stojí a smutně kouká jak se radují a ona zůstává dál v domově.

plakát

Hráči (2015) (seriál) 

Čekal jsem od toho víc humorný seriál ze sportovního prostředí. Místo toho je to drama a politikaření ve sportu.

plakát

DMZ (2022) (seriál) 

Podle popisu jsem čekal něco jiného. Matka hledá dítě, ale nakonec je dítě dávno dospělé a je členem gangu v občanské válce v Americe . Celé je to jen o válce skupin v jakémsi rádoby novém státě v USA. Strašně špatný styl prezentace, který nezaujme a nudí. Pozitivní je že to má jen čtyři díly.

plakát

Paní Davisová (2023) (seriál) 

Zvláště uchopený seriál o hledání Grálu a algoritmus, který vše řídí. Je to hodně upovídaný a zdaleka ne tak vtipný jak by mělo. Prvních pár dílů bylo zajímavé a navnadilo to, pak už to místy nudí. Přesto to něco do sebe má.